PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Συμβουλή: Σήμερα έρχονται συνειδητοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα.

ΚΡΙΟΣ

Ανοίξτε τη νέα εβδομάδα με εστίαση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το αίσιο πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει για να δείτε τα προβλήματά σας με πιο θετική οπτική. Το σύμπαν στέκεται στο πλευρό σας και πρέπει να το αξιοποιήσετε προς όφελός σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το ρομάντζο θα πλανάται στην ατμόσφαιρα στην αρχή της καινούργια εβδομάδας. Ενδώστε στην ανάγκη να κοιτάξετε υπό διαφορετική οπτική κάποιες κρίσεις σας προς συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις, αν ακούσετε το ένστικτό σας, μπορείτε να βελτιώσετε πολλά. Η διαδικασία θα σας γεμίσει ενεργητικότητα και χαρά, τα απαραίτητα στοιχεία για να περάσετε σε καινούργιες περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατακλύζεστε με γεμάτοι ορμή και παραγωγική διάθεση στην είσοδο της νέας εβδομάδας. Με τους σωστούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να επιλύσετε θέματα που σας απασχολούν για καιρό. Μόλις εξαφανιστεί αυτή η αρνητική επιρροή, θα δείτε να βελτιώνονται και οι σχέσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Με ψυχραιμία και εστίαση, θα ξεπεράσετε κάθε πιθανή πίεση και ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να ανανεώσετε τα ενεργειακά σας αποθέματα. Στοχεύστε από την αρχή της εβδομάδας στην υλοποίηση των στόχων σας και μόνο. Πάρτε αποστάσεις από όσους και όσα σας αγχώνουν στο καθημερινό περιβάλλον, για να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Έτσι θα επανέλθετε δριμύτεροι στη δράση και θα είστε πολύ πιο αποδοτικοί. Οφείλετε να διαθέτετε περισσότερο χρόνο στις προσωπικές και σωματικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ

Σφύζετε από ζωτικότητα και ενέργεια στην έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Είναι η ιδανική αίσθηση, για να πιστέψετε ότι μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε φιλοδοξία και όνειρό σας. Αν αξιοποιήσετε τη συγκυρία, θα είστε όσο προσγειωμένοι χρειάζεται στις δράσεις σας και δεν θα φτάνετε σε υπερβολές. Να κάνετε τακτά διαλείμματα για ξεκούραση ώστε να διαχειρίζεστε τις δυνατότητές σας, όχι να τις σπαταλάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με την ατμόσφαιρα κάπως εριστική και τεταμένη, προσέξτε, γιατί μπορεί να προκληθούν διαφωνίες και εντάσεις στο περιβάλλον σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι μπροστά στην πίεση των πολλών υποχρεώσεων, προκειμένου να χειριστείτε κάθε θέμα με ένα βήμα τη φορά. Ένα σχέδιο δράσης θα βοηθήσει για να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε τις αντιδράσεις σας προς τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μια ένταση που θα επικρατεί στην αρχή της νέας εβδομάδας, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και ανεπιθύμητες συγκρούσεις. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, ώστε να επιθεωρήσετε τις καταστάσεις και να προσαρμόσετε τη στρατηγική σας. Έτσι θα παραμείνετε στην πορεία που έχετε χαράξει και οδηγεί τελικά στην υλοποίηση των ονείρων σας. Μιας και διαθέτετε τα φόντα να πετύχετε, φροντίστε να εμπιστευτείτε το κριτήριο και τη διαίσθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι προκλήσεις των τελευταίων εβδομάδων σας έχουν φέρει κοντά στα όριά σας. Όπως κι αν θέλετε να κινηθείτε από την αρχή της εβδομάδας, φροντίστε να μην ανοίξετε καινούργια κεφάλαια υποχρεώσεων. Θα χάσετε τον έλεγχο, όχι μόνο των καταστάσεων αλλά και του εαυτού σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, μην παίρνετε απερίσκεπτες αποφάσεις και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Πρέπει να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας πρώτα, πριν θέσετε καινούργιους στόχους και ορμήσετε σε αυτούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τονωμένη αυτοπεποίθηση μπαίνετε στη νέα εβδομάδα. Νιώθετε δυνατοί, ελεύθεροι από αμφιβολίες και αναστολές που συνήθως σας κρατούν πίσω. Τώρα είναι η στιγμή να μοιραστείτε την καλή σας διάθεση, με τα άτομα που πάντα βρίσκονται στο πλευρό σας. Ξεκουραστείτε, ανανεώστε την καθημερινότητά σας και θα νιώσετε να απολαμβάνετε τη θετική πλευρά της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελέγξτε την απαισιοδοξία σας στην αρχή της καινούργιας εβδομάδας. Σίγουρα είστε κουρασμένοι, ακόμα και εξουθενωμένοι από τα πολλά προβλήματα που έχουν μαζευτεί γύρω σας. Αλλά πρέπει να κοιτάξετε τα πράγματα με αντικειμενική ματιά για να απαλλαγείτε από ον αρνητισμό. Μπορείτε να βρείτε αποδοτικές λύσεις, με τη βοήθεια και των δικών σας ανθρώπων που εμπιστεύεστε την κρίση τους. Μόλις μπει σε μια τάξη το χάος και η σύγχυση, θα βγείτε από αυτή τη δυσχέρεια πιο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σας πνίγουν οι πολλές υποχρεώσεις στην είσοδο της νέας εβδομάδας. Γι’ αυτό πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι, προκειμένου να μην κάνετε λάθη που δεν θα διορθώνονται. Δώστε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας, που χρειάζονται λεπτούς και στρατηγικούς χειρισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τα άστρα στο πλευρό σας σε όλους τους τομείς μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα. Επιτέλους αντιλαμβάνεστε ότι είστε ικανοί για περισσότερα απ’ όσα νομίζατε. Με το ηθικό σας αναπτερωμένο, ετοιμαστείτε για πολλές θετικές εξελίξεις που θα αξιοποιήσετε αποφασιστικά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment