PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021


Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Σήμερα: Θα υπάρξει ανάγκη για κοινωνικοποίηση, συναναστροφές, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες.

ΚΡΙΟΣ

Αρκετές προσπάθειες να υλοποιήσετε τα όνειρά σας έχουν συναντήσει δυσκολίες και καθυστερήσεις, λογικό είναι αυτή η κατάσταση να σας εκνευρίζει. Αλλά η ενέργειά σας αλλάζει στην έναρξη της νέας εβδομάδας, δίνοντας θετικό πρόσημο στην ατμόσφαιρα. Αξιοποιήστε τη και θα αρχίσετε να παίρνετε ξανά την πορεία της επιτυχίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπείτε στη νέα εβδομάδα με περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία. Αυτή θα βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να απαλλαγείτε από όποιον αρνητισμό σας εμπόδιζε να προχωρήσετε. Μειώστε συνειδητά μια τάση να είστε απόλυτοι και πεισματάρηδες, αν ακούσετε όσα έχουν να πουν και οι άλλοι, θα καταλήξετε σε λύσεις που δεν φανταζόσασταν καν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε ανοικτά περισσότερα μέτωπα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο λόγος που μπαίνετε στη νέα εβδομάδα με ένταση και πίεση. Τώρα πρέπει να μειώσετε ταχύτητα, για να κινηθείτε πιο μεθοδικά και υπομονετικά. Να κάνετε ένα βήμα τη φορά στη διαχείριση των υποχρεώσεών σας, μέχρι να αρχίσει να ανακουφίζεται η ατμόσφαιρα. Αν εργαστείτε με σύνεση και οργάνωση, θα δείτε να αποδίδει ο κόπος που έχετε καταβάλλει ως τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πίεσή σας κορυφώνεται με την είσοδο της καινούργιας εβδομάδας. Πλέον αγγίζετε τα όρια των αντοχών σας και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Είναι καιρός να πάρετε κάποιες αποστάσεις από τα προβλήματά σας, μέχρι να καταφέρετε να χαλαρώσετε, σε αυτό θα βοηθήσουν και οι δικοί σας άνθρωποι, προκειμένου να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά.

ΛΕΩΝ

Η οπτική σας αλλάζει στην αρχή της νέας εβδομάδας. Με ανανεωμένη διαύγεια, θα νιώθετε πιο έτοιμοι να διαχειριστείτε όσα σας έχουν ταλαιπωρήσει τελευταία. Είναι καιρός να δείτε τις πραγματικές προθέσεις κάποιων ατόμων στο περιβάλλον σας, για να ανασυντάξετε τη ζωή σας, μην επιτρέψετε ξανά σε κανέναν και τίποτα να ανατρέψει την πορεία σας προς την επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ιδανικές συνθήκες ανοίγετε τη νέα εβδομάδα. Αξιοποιήστε τις άμεσα, για να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με τον εαυτό σας. Πρέπει να αξιολογήσετε την έως τώρα πορεία και τις μεθόδους σας, προκειμένου να κάνετε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Έτσι θα προχωρήσετε στο μέλλον, υλοποιώντας όλους τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι προσπάθειες και η σκληρή δουλειά σας ανταμείβονται. Η έναρξη της νέας εβδομάδας φέρνει την αναγνώριση που αποζητάτε και δικαιούστε, γεγονός που θα σας γεμίσει ηθική ικανοποίηση. Όλα τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας, συνεχίστε να διερευνάτε την κάθε ευκαιρία, ώστε να ωριμάζετε και να εξελίσσεστε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι γεγονός ότι υπήρχε μια ατμόσφαιρα αναστάτωσης γύρω σας τελευταία, αλλά η νέα εβδομάδα έρχεται να την αλλάξει. Τα σύννεφα αρχίζουν πλέον να απομακρύνονται και θα κοιτάτε τη ζωή σας με περισσότερη διαύγεια. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να αποσυμπιεστείτε, απαλλαγμένοι από πιέσεις και άγχη. Τώρα που όλα θα βρίσκουν τη θέση τους, έχετε το περιθώριο να κάνετε λίγες διακοπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απρόβλεπτες εξελίξεις θα ανατρέψουν το πρόγραμμά σας στην αρχή της νέας εβδομάδας. Δεν πρέπει να σας πιάσει πανικός, διατηρήστε την ηρεμία σας για να αντιληφθείτε όσα τεκταίνονται γύρω σας. Αν οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή, θα προσαρμοστείτε πιο γρήγορα στα καινούργια δεδομένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάψτε να κρύβετε τα προβλήματά σας κάτω από το χαλί. Το μόνο που καταφέρνετε έτσι, είναι να επιστρέφουν συνεχώς και να σας πιέζουν. Με την είσοδο της νέας εβδομάδας καλείστε να φανείτε δυνατοί και να πάρετε τις αποφάσεις που είναι αναγκαίες. Μόνο όταν απαλλαγείτε από τις δυσχερείς καταστάσεις θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, για να τονωθεί η πίστη και η αυτοπεποίθησή σας. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί να μην βιάζεστε και κάνετε επανειλημμένα λάθη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με μια ιδιαίτερα αίσια ατμόσφαιρα μπαίνετε στη νέα εβδομάδα. Αν και θα δείτε θετικές εξελίξεις σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας, δεν πρέπει τώρα να μειώσετε την επαγρύπνησή σας, η απροσεξία μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη και να χάσετε το έδαφος που έχετε ήδη κερδίσει. Παραμείνετε εστιασμένοι και πάρτε τις αποφάσεις σας με λογική. Μόνο έτσι θα αρχίσετε να απολαμβάνετε ευχάριστες στιγμές και μια γενικότερη ευημερία που θα σας συντροφεύει για καιρό σας στο εξής.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα με πολύ άγχος και φορτωμένο πρόγραμμα. Αλλά έχετε τα άστρα στο πλευρό σας, ώστε να ανταπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας. Μετά μπορείτε να χαλαρώσετε και να αποσυμπιεστείτε, έχοντας βάλει όλα τα θέματά σας σε σειρά. Είναι η ορθότερη πρακτική για να φτάσετε στη γραμμή τερματισμού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment