PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα είστε πιο υπεύθυνοι και εστιασμένοι στις υποχρεώσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Με κάποια επιπλέον πίεση φαίνεται ότι μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα. Θα προκύψουν κάποια θέματα που θα πρέπει να τους αφιερώσετε επιπλέον χρόνο και προσπάθεια για να επιλυθούν. Να ξέρετε ότι έχετε όλα τη δύναμη να αντεπεξέλθετε της συγκυρίας και να βγείτε κερδισμένοι. Μόνο φροντίστε να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί ίσως να μην έχετε τα αποτελέσματα που επιδιώκετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με κάποιες αναστατώσεις και δυσκολίες ανοίγετε τη νέα εβδομάδα. Έχετε να χειριστείτε πολλά, που σας πιέζουν και σας αγχώνουν. Είναι απαραίτητο να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ηρεμήσει, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να επαναφορτιστείτε. Η υπομονή και η επιμονή στους στόχους σας, μπορούν να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Όλα σύντομα θα πάρουν πιο αίσια τροπή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια πρόσφατα γεγονότα σας έχουν προβληματίσει και σας μπερδεύουν. Μιας και είστε από φύση σας αγχώδεις, νιώθετε σαν ψάρι έξω από το νερό που το εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του. Αν θεωρείτε ότι έχετε φτάσει σε αδιέξοδο, δεν είναι καθόλου έτσι. Η αρχή της εβδομάδας θα σας δώσει την απαραίτητη διαύγεια, για να κατανοήσετε πού βρίσκεστε και ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσετε στο εξής. Με τη στήριξη των δικών σας ανθρώπων και έχοντας τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, θα βρείτε όλες τις λύσεις που χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με χαρά και αισιοδοξία σας προσεγγίζει η καινούργια εβδομάδα. Σας αναμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αίσιες εξελίξεις σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Τα σχέδιά σας και ο κόπος που έχετε καταβάλει ως τώρα για υλοποίησή τους, επιτέλους φέρνει αποτελέσματα. Με τονωμένη τη δυναμική σας, βλέπετε να λαμβάνετε την αναγνώριση που δικαιούστε. Να ακούτε το ένστικτό σας, θα σας καθοδηγήσει ορθά.

ΛΕΩΝ

Φαίνεται να επικρατεί κάποια ομίχλη στη σκέψη αλλά και στο περιβάλλον σας. Αυτή η αστάθεια δεν σας βοηθά να καταλήξετε για τις επόμενες κινήσεις σας. Αλλά η καινούργια εβδομάδα μπαίνει με ευχάριστες ειδήσεις. Τα σύννεφα θα διαλυθούν και θα κοιτάξετε πλέον το μέλλον σας με διαύγεια. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να κάνετε σχεδιασμό των μελλοντικών σας βημάτων. Έτσι θα βάλετε σε τάξη τη ζωή σας και θα νιώσετε ότι όλα βρίσκουν τη θέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης με την είσοδο της νέας εβδομάδας. Όλες οι υποθέσεις σας θα έχουν αίσια εξέλιξη στο εξής, παρά την πίεση που σας άσκησαν τον τελευταίο καιρό. Τώρα μπορείτε να πορευτείτε δυναμικά προς την υλοποίηση των στόχων σας. Με καινούργιο σχεδιασμό και περισσότερη οργάνωση, δεν πρόκειται να βρεθείτε ξανά σε τέτοιες δυσχερείς συγκυρίες. Αν προκύψουν εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, χειριστείτε τις με διπλωματία για να μην επηρεάσουν την πορεία των σχεδίων σας.

ΖΥΓΟΣ

Ενδέχεται να ανοίξετε την εβδομάδα με επιπλέον φόρτο εργασίας. Γι’ αυτό στήστε από νωρίς ένα αποδοτικό σχέδιο, ώστε να χειριστείτε το κάθε θέμα τη στιγμή που θα προκύπτει. Αν ανοίξετε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα, το πιο πιθανό είναι να μην τα καταφέρετε. Τολμήστε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε καινοτόμες κινήσεις. Να έχετε πίστη στις ικανότητες και τις επιλογές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανοίγετε τη νέα εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό. Με αυτά τα εργαλεία, είναι βέβαιο ότι μπορείτε να χειριστείτε ακόμα και προβλήματα που έχουν βαλτώσει για καιρό. Με την απεριόριστη δύναμή σας και την εύνοια των άστρων, δεν υπάρχει κάτι που δεν θα μπορείτε να καταφέρετε. Σχεδιάστε με προσοχή κάθε κίνησή σας και μην βιάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με κάποια κυκλοθυμία ανοίγετε τη νέα εβδομάδα. Θα έχετε σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας και θα αντικρίζετε πρόσωπα και καταστάσεις με ασυνήθιστο αρνητισμό. Για να μην επηρεαστεί η πορεία των σχεδίων σας, πρέπει απλά να αποδεχθείτε ότι δεν είστε σε θέση να αποδώσετε τώρα. Αποφύγετε τις υπερβολές και στραφείτε στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής σας. Συνειδητοποιήστε ότι έχετε καταφέρει πολλά, που δεν πρέπει να τα αφήσετε να πάνε χαμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι βέβαιο ότι είστε εργασιακά πιεσμένοι στην αρχή της εβδομάδας. Ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να βρείτε χρόνο για κάποια άτομα του στενού σας περιβάλλοντος που έχουν την ανάγκη σας. Όσο δύσκολο κι αν είναι, πρέπει να τους προσφέρετε στήριξη και συμβουλές, για να βγουν από τη δυσχερή τους θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιες δυσχερείς εξελίξεις ίσως να σας προσεγγίσουν στην αρχή της εβδομάδας. Η αιφνίδια εμφάνιση τους θα ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Με οργάνωση και τους σωστούς ελιγμούς, μπορείτε να προσπεράσετε κάθε εμπόδιο στη πορεία σας. Έχετε τα φόντα να βγείτε από την άλλη πλευρά νικητές.

ΙΧΘΥΕΣ.

Όλα σας τα όνειρα μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά τώρα. Όσα σχεδιάζετε και φιλοδοξείτε, φτάνουν στην υλοποίησή τους μέσα στην καινούργια εβδομάδα. Έχετε τα άστρα στο πλευρό σας, γι’ αυτό αδράξτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν. Στο χέρι σας είναι να οργανώσετε το πιο ρόδινο μέλλον σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment