PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια»


Τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-ΛΙναρδάτου με μια μεγάλη μουσική παράσταση –αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό- τίμησαν τον μεγάλο έλληνα συνθέτη για την προσφορά του στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Στις 18 Ιουνίου τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-ΛΙναρδάτου με μια μεγάλη μουσική παράσταση –αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό- τίμησαν τον μεγάλο έλληνα συνθέτη για την προσφορά του στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Η χορωδία, η ορχήστρα του σχολείου, η ορχήστρα πνευστών, μοναδικές ερμηνείες από μαθητές και απόφοιτους του σχολείου και υπέροχες χορογραφίες των τραγουδιών του, καταχειροκροτήθηκαν και συγκίνησαν το κοινό σε μια παρουσίαση των πιο σημαντικών σταθμών της μουσικής πορείας του Γιάννη Σπανού.

Με το τέλος της παράστασης, ο Γενικός Διευθυντής του σχολείου κ. Γιώργος Λιναρδάτος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Σπανό ενώ ο συνθέτης με την ερμηνεία της κ. Πένυς Ξενάκη χάρισε στο κοινό μια μοναδική εκτέλεση της «Οδού Αριστοτέλους».

Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, τη διεύθυνση της χορωδίας και της ορχήστρας είχε η καθηγήτρια μουσικής αγωγής του σχολείου κ. Ρούλα Παπαϊωάννου.

Τη διεύθυνση της ορχήστρας πνευστών είχε ο κ. Δημήτρης Καμαριανάκης, υπεύθυνος της φιλαρμονικής ορχήστρας του σχολείου .

Τη σκηνοθεσία της παράστασης επιμελήθηκε ο θεατρολόγος του σχολείου κ. Γεράσιμος Σπαθής.

Τις χορογραφίες επιμελήθηκαν οι καθηγητές χορού του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου του σχολείου κ. Κατερίνα Μήτσιου και κ. Βασίλης Μεσσαριτάκης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment