• Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Τα πρατήρια καυσίμων εντάσσονται στο ΕΣΠΑ

Peristeri News
Απρίλιος19/ 2019

Για πρώτη φορά,  σύμφωνα με έγγραφες διευκρινίσεις του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης που αναρτήθηκαν σήμερα στην Διαύγεια, οι επαγγελματίες πρατηριούχοι αποκτούν το δικαίωμα υποβολής επενδυτικών σχεδίων για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους και την υλοποίηση επενδύσεων, μέσω του προγράμματος «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

H Πανελλήνια Ομοσπονδία  Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων κάνει λόγο για θετική εξέλιξη για όλον τον κλάδο και για δικαίωση του αγώνα της.

Σε ανακοίνωσής της ευχαριστεί επίσης την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΝ για την κατανόηση και αποδοχή του αιτήματος, καθώς και τους βουλευτές Χαρά Καφαντάρη και Ιωάννη Αμανατίδη, για την υποστήριξη τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Π.Ε.Κ, στη διεύθυνση όπου είναι αναρτημένο το πλήρες κείμενο των διευκρινίσεων του υπουργείου Οικονομίας για τις επιλέξιμες επιχειρήσεις.