Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Τα ενοίκια δημοσίων κτιρίων στο στόχαστρο του Α. Γεωργιάδη

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Από Δευτέρα θα έχουμε πλήρη δράση», δήλωσε o Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Από Δευτέρα θα έχουμε πλήρη δράση», δήλωσε o Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης έθεσε ως πρώτο στόχο την εξοικονόμηση ενοικίων από τα δημόσια κτήρια ώστε να γλιτώσει ο Έλληνας φορολογούμενος περίπου ένα εκατ. ευρώ.

«Η πατρίδα απευθύνει προσκλητήριο εθνικής ενότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν πάψει οι πολιτικές μας διαφορές. Προέχει όμως να σώσουμε το καράβι που λέγεται Ελλάδα» υπογράμμισε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Υποστήριξε ότι η πολιτική κριτική και αντιπαράθεση δεν τελειώνει με την παρούσα κυβέρνηση ενώ υποστήριξε ότι το ΛΑΟΣ συμμετέχει στο κυβερνητικό αυτό σχήμα ώστε να προσπαθήσει να εφαρμόσει όσα πιστεύει ότι έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί.

«Οι θέσεις του ΛΑΟΣ για τα ταξί αλλά και για όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδιες» δήλωσε στον REAL FM ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και υπεραμύνθηκε των κυβερνήσεων συνεργασίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι μονοκομματικές κυβερνήσεις μας έφεραν μέχρι εδώ».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Οκτώβριο

Peristerinews.gr Newsroom

Τέλη Κυκλοφορίας 2027: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια

Peristerinews.gr Newsroom

AI agents: Οι ψηφιακοί βοηθοί αλλάζουν τις πληρωμές

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment