PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Σύσσωμο το Περιστέρι προσφέρει αίμα!


Με πρωτόγνωρη συστράτευση δυνάμεων από φορείς και συλλόγους της πόλης, ο Δήμος Περιστερίου θα πραγματοποιήσει την 36η αιμοδοσία, σε μια απόδειξη αγάπης και αλληλεγγύης.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων(1ος όροφος) του Δημαρχείου Περιστερίου για δύο μέρες, την Τρίτη 21 Μαρτίου από τις 9:30 μέχρι τη 13:30 και την Τετάρτη 22 Μαρτίου από τις 16:00 έως τις 18:30.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται στην προσπάθειά του Δήμου Περιστερίου να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για κάλυψη σε αίμα των κατοίκων/δημοτών.

Η Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου και Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Ξένη Κορόγιαννη υπογραμμίζει ότι: «Καθώς το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο, η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη αλληλεγγύης, αγάπης, και ανθρωπιάς εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να βοηθήσουμε, κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη, τον ίδιο τον εαυτό μας, την οικογένεια και τους φίλους μας ,τους συνανθρώπους μας».

Καλεί όλους να συμμετέχουν ενεργά στην πιο σημαντική δράση αυτή του ΟΠΑΑΠ, έτσι ώστε το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας να αποτελεί πλέον θεσμό στην τοπική κοινωνία του Περιστερίου.

Η προσφορά όλων μας σε αίμα μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή.

Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζόμενων Δήμου Περιστερίου στην αιμοδοσία

Συνάδελφοι –σες,

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην αιμοδοσία του ΟΠΑΑΠ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρες 09:30 – 13:30 και Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρες 16:00 – 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.

Παρακαλούμε όλους τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου και μέλη του Συλλόγου μας να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή , καθώς είναι ιδιαίτερα αυξημένες οι ανάγκες για αίμα και σε υπαλλήλους του Δήμου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην συγκεκριμένη τράπεζα αίματος απευθυνόμαστε πάντα ως Σύλλογος για να καλύψουμε τις όποιες ανάγκες προκύπτουν σε συναδέλφους μας .

Ευελπιστούμε στην δική σας υποστήριξη και βοήθεια για την επιτυχία της δράσης και για το καλό των συναδέλφων μας.

Στήριξη και από την ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος στέκεται αρωγός στην πρωτοβουλία του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Περιστερίου και καλεί τους φιλάθλους μας να προσφέρουν αίμα για να καλύψουμε τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Η 36η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Περιστερίου που διοργανώνεται από τον ΟΠΑΑΠ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαρτίου και ώρες 09.30- 13.30 και την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρες 16.00-18.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Νέου Δημαρχείου (1ος όροφος).

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της κινητής μονάδας και του εξειδικευμένου προσωπικού του τμήματος αιμοδοσίας του Θριάσιου Νοσοκομείου. Η προσφορά αίματος είναι ανιδιοτελής και υποδηλώνει την αγάπη και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Η προσφορά του μπορεί να σώσει μια ανθρώπινη ζωή!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment