Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Marc: Μπροστά 14,6 μονάδες η Ν.Δ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Προβάδισμα 14,6 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, η οποία διενεργήθηκε για το «Πρώτο Θέμα».

Βάσει των ευρημάτων της δημοσκόπησης, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 28,1%, αυξημένο κατά 0,3% σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα της Marc τον Ιανουάριο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποχωρεί κατά 0,2%, στο 13,5%, με αποτέλεσμα η διαφορά των δύο κομμάτων να ανεβαίνει στο 14,6%, από 14,1% τον Ιανουάριο.

Ακολουθούν, στήθος με στήθος, ΚΚΕ (6,4%) και Χρυσή Αυγή (6,3%), ενώ στην πέμπτη θέση είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,4%.

Στην ουρά της κατάταξης δίνεται μάχη για την είσοδο στη Βουλή, καθώς η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 2,7% και Ποτάμι και ΑΝΕΛ από 2,1%.

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment