PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Σύσκεψη για θέματα αθλητισμού στην Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αθήνας


Σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους Αθλητισμού των επτά δήμων του Δυτικού Τομέα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Λώλος.

«Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις προτάσεις σας και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που θα μας βοηθήσει να κάνουμε βήματα μπροστά. Ο περιφερειάρχης μας Νίκος Χαρδαλιάς έχει σε υψηλή προτεραιότητα τον αθλητισμό και τους νέους» τόνισε στο εισαγωγικό του καλωσόρισμα ο Βασίλειος Λώλος.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βασιλική Μιλλούση, ο Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος & Εντεταλμένος περί Αθλητισμού Νίκος Σαργκάνης, η Ειδική Σύμβουλος Αθλητισμού Βασιλική Σκουπετέα και η Διευθυντής Διεύθυνσης Αθλητισμού Ιωάννη Παπακώστα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Βασιλική Μιλλούση ανέφερε: «Ως άνθρωποι του Αθλητισμού έχουμε όλη τη διάθεση για να είμαστε δίπλα σας, να καταγράψουμε τι έχει και τι δεν έχει ο κάθε δήμος ξεχωριστά έτσι ώστε συντονισμένα και λειτουργώντας ως μια ομάδα να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και να δρομολογήσουμε ακόμη καλύτερες συνθήκες για την νεολαία μας».

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος οι εξής εκπρόσωποι των επτά Δήμων της Δυτικής Αθήνας: Βασίλης Μπέτσης (Περιστέρι), Παναγιώτης Περράκης (Αγία Βαρβάρα), Σταύρος Μπουρδάκης (Ίλιον), Βασίλης Παντελάρος (Χαϊδάρι), Θανάσης Γιαννόπουλος, Μανώλης Ραγκούσης (Πετρούπολη), Περικλής Παπαγεωργίου (Άγιοι Ανάργυροι- Καματερό), Ηλίας Βαϊου, Γιάννης Κουτούλιας (Αιγάλεω).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ίλιον: Μεγάλη συμμετοχή στον 1ο αγώνα δρόμου «Τρέχω για την υγεία μου»

Peristeri News

Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Λώλου στο 1ο Ειδικό Σχολείο Περιστερίου

Peristeri News

Ο Νίκος Καζαντζάκης στη Μονή Δαφνίου στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Leave a Comment