PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σύροι αντάρτες: Δεν φτάνει μόνο ένα χτύπημα


Συριακή αντιπολίτευση και Σύροι αντάρτες χαιρέτισαν την Παρασκευή το πυραυλικό πλήγμα των ΗΠΑ σε βάση της συριακής πολεμικής αεροπορίας, με τον αρχιδιαπραγματευτή των Σύρων αντικαθεστωτικών να συμπληρώνει ότι «δεν φτάνει μόνο ένα χτύπημα».

Το πλήγμα των ΗΠΑ, κατ’ εντολή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στη βάση Σαϊράτ στην κεντρική Συρία, ήταν η πρώτη στρατιωτική κίνηση της Ουάσινγκτον κατά του συριακού καθεστώτος εδώ και έξι χρόνια, από την αρχή του εμφυλίου πολέμου στην αραβική χώρα.

«Το να χτυπά κανείς μία αεροπορική βάση δεν είναι αρκετό, υπάρχουν 26 βάσεις από τις οποίες στοχοποιούνται άμαχοι», δήλωσε ο Μοχάμεντ Αλούς, στέλεχος της πολιτικής πτέρυγας του Στρατού του Ισλάμ.

«Όλος ο κόσμος πρέπει να σώσει τον συριακό λαό από τα νύχια του δολοφόνου Μπασάρ και των συμμάχων του», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του συριακού αντάρτικου.

«Το αμερικανικό χτύπημα ενάντια στα δολοφονικά εργαλεία του Μπασάρ Αλ Άσαντ είναι το πρώτο βήμα στο σωστό μονοπάτι της μάχης κατά της τρομοκρατίας και ελπίζουμε να συνεχιστεί», δήλωσε ο Ισάμ Ραές, εκπρόσωπος της ανταρτικής οργάνωσης «Νότιο Μέτωπο».

«Κατά τη γνώμη μου, το μήνυμα είναι πολιτικό και έχει φτάσει και γίνει κατανοητό από τη Ρωσία», πρόσθεσε.

Ο συνταγματάρχης Αχμέντ Οσμάν της ανταρτικής οργάνωσης Σουλτάνος Μουράντ, που στηρίζεται από την Τουρκία, από την πλευρά του, τόνισε ότι «καλωσορίζουμε κάθε ενέργεια που θα θέσει ένα τέλος στο καθεστώς που διαπράττει τα χειρότερα εγκλήματα στην ιστορία».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο πάπας Φραγκίσκος

Peristeri News

Η κηδεία του Αλεξέι Ναβάλνι θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου στη Μόσχα

Peristeri News

Η Σουηδία και επίσημα 32ο μέλος του ΝΑΤΟ

Peristeri News

Leave a Comment