PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στον Θ. Παπαχριστόπουλο η έδρα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών


Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος παίρνει οριστικά την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των σταυρών που είχε ζητήσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το αποτέλεσμα της επανακαταμέτρησης δεν ανέτρεψε την αρχική μέτρηση και έτσι ο κ. Παπαχριστόπουλος κερδίζει την έδρα με 13.912 σταυρούς, έξι περισσότερους από τον κ. Κουρουμπλή.

Π. Κουρουμπλής: Διαψεύδει ότι έχασε την έδρα

Διαψεύδει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ότι έχασε την τέταρτη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών από τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, υποστηρίζοντας ότι η ανακαταμέτρηση των σταυρών δεν έχει ολοκληρωθεί και συνεχίζεται, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής, απομένουν ακόμη 141 εκλογικά τμήματα και πέντε κουτές με βρεγμένα ψηφοδέλτια και η επανακαταμέτρηση σε αυτά θα γίνει αύριο.

Ο κ. Κουρουμπλής, σημειώνει ο Σκαι, ανέφερε ότι οι έξι σταυροί με τους οποίους προηγείται ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν είναι αποτέλεσμα της νέας καταμέτρησης αλλά πρόκειται για αποτέλεσμα της αρχικής καταμέτρησης των ψηφοδελτίων.

Διευκρίνισε πως ούτως ή άλλως θα προσφύγει στο εκλογοδικείο γιατί έχουν βρεθεί πολλά δικά του ψηφοδέλτια ανυπόγραφα από τους δικαστικούς εκπροσώπους, αλλά και για τις κουτές που βρέθηκαν βρεγμένες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment