PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Καλά λόγια» συνοδεία πιέσεων για νέα μέτρα


Ως πολιτική υποχρέωση προς την κυβέρνηση Σαμαρά ερμηνεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τα «καλά λόγια» των ευρωπαίων αξιωματούχων στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το Eurogroup στο Ζάππειο.

Ως πολιτική υποχρέωση προς την κυβέρνηση Σαμαρά ερμηνεύει ο ΣΥΡΙΖΑ τα «καλά λόγια» των ευρωπαίων αξιωματούχων στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το Eurogroup στο Ζάππειο. Τονίζει ωστόσο πως αυτά δεν μπορούν να κρύψουν το πραγματικό περιεχόμενο της μνημονιακής συμφωνίας με την τρόικα.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρατηρεί επίσης ότι «τα “καλά λόγια” συνοδεύτηκαν με μια ακόμη υπενθύμιση εκ μέρους του κ. Ντέισελμπλουμ για την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων – νέων μέτρων για τις οποίες έχει δεσμευτεί η χώρα μας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός δανείου με όρους τρόικας και μνημονίου».

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «η τραυματισμένη κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να κρύψει τα ολέθρια αποτελέσματα της πολιτικής της ούτε τις νέες δεσμεύσεις που ανέλαβε οι οποίες μας οδηγούν σε έναν εργασιακό μεσαίωνα και στην περαιτέρω κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος».

«Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να αποκρύψει το ξεπούλημα των τραπεζών που συντελείται σε βάρος του ελληνικού λαού», συμπληρώνεται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment