PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. να καταδικάσει τις δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου


Κάλεσμα στη Ν.Δ. να καταδικάσει τις δηλώσεις του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «μειοψηφικές και ακραίες φωνές» πρέπει να απομονωθούν από το σύνολο του πολιτικού κόσμου. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ένταξη των παιδιών των προσφύγων στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι μια επιβεβλημένη κίνηση, που με μεθοδικότητα και σοβαρό σχεδιασμό προωθεί το υπουργείο Παιδείας.

«Μειοψηφικές και ακραίες φωνές όπως αυτές του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση πρέπει να απομονωθούν από το σύνολο του πολιτικού κόσμου», συμπληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τη Νέα Δημοκρατία και τον κ. Μητσοτάκη να πάρει σαφείς αποστάσεις καταδικάζοντας τις δηλώσεις του και τις σαφείς προτροπές του προς τους πολίτες να ασκήσουν βία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γαβότσης στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε ζητήσει να παρέμβουν οι πολίτες για να μην εγκατασταθούν πρόσφυγες σε ιδιωτικούς χώρους στο Ωραιόκαστρο. «Πώς; Νόμιμα;», τον είχε ρωτήσει ένας πολίτης και ο δήμαρχος απάντησε: «Νόμιμα δεν υπάρχει». Ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής: «Άρα μου λες να πάω να ανοίξω κεφάλια;», Μπράβο, αυτό το είπες εσύ. Δεν το είπα εγώ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment