Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Χέρι – χέρι η Ν.Δ. με την ακροδεξιά

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Για «αγαστή συνεργασία» συνδικαλιστών της Νέας Δημοκρατίας και της Χρυσής Αυγής με στόχο να τορπιλιστεί ο διάλογος για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η προσπάθεια μιας μικρής μειοψηφίας του αγροτικού κόσμου και ακροδεξιών στοιχείων να τορπιλίσουν το διάλογο γύρω από την πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, θα πέσει στο κενό», αναφέρει η Κουμουνδούρου και υπογραμμίζει ότι «οι εισβολές σε κομματικές εκδηλώσεις και η προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος τεχνητής έντασης προς χάριν των τηλεοπτικών δελτίων, δεν έχουν καμία σχέση με τον αναγκαίο διάλογο πάνω στα πραγματικά προβλήματα του αγροτικού κόσμου».

«Θα πρέπει ωστόσο κάποιοι να προβληματιστούν, όταν για αυτές τις εισβολές υπάρχει αγαστή συνεργασία συνδικαλιστών της Ν.Δ. και της Χρυσής Αυγής», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment