PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συρεγγέλα στο Περιστέρι: Στις 9 Ιουνίου η Δυτική Αθήνα στέλνει ηχηρό μήνυμα στήριξης της ΝΔ



«Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της, ως προς τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας» δήλωσε η Μαρία Συρεγγέλα κατά την ομιλία της σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Περιστερίου, με θέμα τα 50 χρόνια της ΝΔ και της ευρωπαϊκής της πορείας.

Ειδικότερα, η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών ανέφερε: «Είμαστε η παράταξη που πρωτοστάτησε, για την ένταξη της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, που έβαλε πλάτη το 2015, για να παραμείνουμε σε αυτή και που έχει αποδείξει ότι διαχρονικά ξέρει να υπερασπίζεται στις Βρυξέλλες τα εθνικά μας συμφέροντα».

Η κυρία Συρεγγέλα αναφέρθηκε και στους πολιτικούς αγώνες που έχουν δώσει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Δυτική Αθήνα λέγοντας: «Πρωταγωνιστές ήσασταν πάντα εσείς. Εσείς που κάνατε κινητοποιήσεις και εσείς που στελεχώνατε τις τοπικές και νομαρχιακές μας οργανώσεις και τα εκλογικά κέντρα της ΝΔ.

Τις ξέρω αυτές τις μάχες, τις έδωσα κι εγώ μαζί σας όταν ξεκίνησα από την ΜΑΚΙ, την ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ και τις δίνω ακόμα ως Βουλευτής της Δυτικής Αθήνας και ως η πρώτη γυναίκα Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της παράταξής μας».

Κλείνοντας την ομιλία της, η κυρία Συρεγγέλα ευχαρίστησε το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί και κάλεσε τους κατοίκους της Δυτικής Αθήνας να στείλουν στις 9 Ιουνίου ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Χατζηδάκης: Το Υπερταμείο αποκτά αναπτυξιακό ρόλο για την οικονομία

Peristeri News

Εκτός ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Peristeri News

Πρόκληση Τουρκίας με πολεμικά πλοία ανοικτά της Κάσου

Peristeri News

Leave a Comment