Επιτέλους μπορούμε να φάμε πατάτες με τη γεύση της τηγανιτής, αλλά με τις θερμίδες της ψητής!
Υλικά:
- Πατάτες
- Ελαιόλαδο
- Ρίγανη
- Αλάτι
- Κίτρινο τυρί
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι.
- Τίς βάζουμε σε ένα ταψί αντικολητικό.
- Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη.
- Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά.
- Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
- Όταν τις βγάλουμε, ρίχνουμε το τριμένο τυρί.
Φάτε τις ζεστές. Είναι τέλειες και δεν παχαίνουν…..