PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη οδηγός μοτοσυκλέτας να κάνει σούζες στον Κηφισό


Συνελήφθη 21χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας για επικίνδυνη οδήγηση και στέρησης ανάλογης κατηγορίας άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα.

Συγκεκριμένα, νυχτερινές ώρες της Κυριακής κατελήφθη να οδηγεί επικίνδυνα προς επίδειξη ικανότητας οδήγησης κατά μήκος της Λεωφόρου Κηφισού, Λεωφόρου Αθηνών και Γεώργιου Παπανδρέου στο Αιγάλεω, κάνοντας σούζες και επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο στους υπόλοιπους χρήστες των οδών και προκαλώντας τους τρόμο και ανησυχία.

Ο 21χρονος εντοπίστηκε στην λεωφόρο Κηφισού να την κατεβαίνει με σούζα προκαλώντας ανησυχία στους υπόλοιπούς οδηγούς, οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν από απόσταση για να μην προκληθεί ατύχημα μέχρι την λεωφόρο Αθηνών και όταν έφτασε στην Γεώργιου Παπανδρέου στο Αιγάλεω τον σταμάτησαν και τον συνέλαβαν, όπως επίσης ακόμα 5 άτομα που οδηγούσαν επικίνδυνα σαν τον 21χρονο. Οι νεαροί αναρτούσαν τα κατορθώματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πλαίσιο 2.654 ελέγχων που διενεργήθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής, βεβαιώθηκαν συνολικά 805 παραβάσεις, εκ των οποίων ενδεικτικά 32 για μέθη, 71 για υπερβολική ταχύτητα, 5 για επικίνδυνους ελιγμούς και 9 για φωτεινούς σηματοδότες.

Οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους μετακινούμενους πολίτες, θα συνεχισθούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άγιοι Ανάργυροι: Σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του 50 μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα

Peristeri News

Κολωνός 12χρονη: Ισόβια για τον Ηλία Μίχο

Peristeri News

Συλλήψεις «παράνομων» παρκαδόρων στο Κολωνάκι

Peristeri News

Leave a Comment