PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη 37χρονος που βίαζε και λήστευε γυναίκες


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 37χρονος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε γίνει το φόβητρο νεαρών γυναικών στις περιοχές του Ζωγράφου και των Αμπελοκήπων.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 37χρονος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε γίνει το φόβητρο νεαρών γυναικών στις περιοχές του Ζωγράφου και των Αμπελοκήπων, στήνοντας ενέδρες έξω από πολυκατοικίες σε μοναχικές κοπέλες, τις οποίες λήστευε και βίαζε.

Ο 37χρονος συνελήφθη στο Δήμο Ζωγράφου από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από εντατικές έρευνες και ενέδρες που έστηναν τις νύχτες σε όλη την περιοχή.

Ο συλληφθείς κατά τις πρωινές ώρες ακινητοποιούσε με απειλή περιστρόφου γυναίκες, την ώρα που εισέρχονταν στην πολυκατοικία όπου διέμεναν, και τις εξανάγκαζε να τον οδηγήσουν στο διαμέρισμά τους. Εκεί, τους άρπαζε κινητά τηλέφωνα, χρήματα και ό,τι άλλο έβρισκε, ενώ προσπαθούσε να τις βιάσει.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος έχει διαπράξει κατά το τελευταίο τρίμηνο στις περιοχές του Ζωγράφου και των Αμπελοκήπων πέντε ληστείες και μία απόπειρα ληστείας. Οι τέσσερις από τις γυναίκες κατάφεραν να του ξεφύγουν, αλλά βίασε δύο 19χρονες με την απειλή του όπλου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα που αφαίρεσε από τις παθούσες, ένα περίστροφο με έξι φυσίγγια κρότου, ένα μαχαίρι, ένα σπρέι με αναισθητικό υγρό, μια κουκούλα τύπου full face, δυο ζεύγη γαντιών, ένα ξύλινο ρόπαλο, δυο μεταλλικά πτυσσόμενα κλομπ, μια σιδερογροθιά, 129 κροτίδες, 51 φυσίγγια κρότου, ένα πιστόλι φωτοβολίδων και 13 φυσίγγια των 6 mm.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, κατηγορούμενος για ληστείες, απόπειρα ληστείας και αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, σε βάρος γυναικών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment