PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδριάζει για τον προϋπολογισμό το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου


Με δύο ημερήσιες διατάξεις, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 15:00.

Με δύο ημερήσιες διατάξεις, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου, την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014.

Σύγκληση 20ης Συνεδρίασης με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη, ώρα 15:00, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας, επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου, θα συζητηθούν:

1. Αποδοχή ποσού από το Υπουργείο Εσωτερικών. (Αντ/ρχος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

2. Έγκριση αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2014. (Οικονομική Επιτροπή)

3. Έκφραση σύμφωνης γνώμης για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ)» Δήμου Περιστερίου, έτους 2014. (Πρόεδρος κα Κορόγιαννη Πολυξένη)

4. Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». (Αντ/ρχος κ. Λύκος Παν.)

5. Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ». (Αντ/ρχος κ. Λύκος Παν.)

6. Ανάκληση της αριθ. 301/26-11-2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. (Αντ/ρχος κ. Θεοδωράκος Αναστ.)

7. Έγκριση πίστωσης ποσού 35.861,06 € για την υλοποίηση του θεσμού των Σχολικών Τροχονόμων. (Αντ/ρχος κ. Θεοδωράκος Αναστ.)

8. Λήψη απόφασης επί αιτήματος για μείωση τιμήματος σύμβασης. (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ευαγ.)

9 Λήψη απόφασης για την καταβολή οφειλών Νομικών Προσώπων. (Αντ/ρχος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

10. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την «Προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τη λειτουργία της ψηφιακής υπογραφής» στο Δήμο μας. (Αντ/ρχος κ. Τάτσης Ευαγ.)

11. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για την προμήθεια δύο μοτοποδηλάτων, για τις ανάγκες του Δήμου. (Αντ/ρχος κα Τσιώτα – Μάρκου Μ.)

12. Έγκριση διενέργειας δαπάνης για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου, έτους 2014. (Αντ/ρχος κ. Σταυρούλιας Αλ.)

13. Λήψη απόφασης για ανάκληση της υπ’ αριθ. 221/2013 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά διακοπή λειτουργίας ανελκυστήρα σε κτίριο επί της Λ. Κηφισού 100, στο Δήμο Περιστερίου. (Αντ/χος κ. Λύκος Π.)

Σύγκληση 21ης Συνεδρίασης με 2 θέματα στην ημερήσια διάταξη, ώρα 17:00, σύμφωνα με την πρόσκληση της σύγκλησης της συνεδρίασης από τον Πρόεδρο Βασίλειο Λώλο.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας, επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου, θα συζητηθούν:

1. Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Περιστερίου για το οικονομικό έτος 2015. (Οικονομική Επιτροπή)

2. Έγκριση Προϋπολογισμού του Δήμου, έτους 2015. (Οικονομική Επιτροπή)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment