PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (2η)


Με τρία θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, γίνεται συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αλέξιος Σταυρούλιας, καλεί τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στην 2η συνεδρίαση την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στις 16.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο της «Ξυλοτεχνίας» επί της οδού Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Ορισμός και εξουσιοδότηση νομίμου εκπροσώπου για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2023 – 2024» (Αντ/χος κα Τσιώτα Μ.)

2. Τροποποίηση της αριθμ. 382/23 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και της αριθμ. 534/22 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, που αφορούν τον ορισμό μελών στην Επιτροπή Παρακολούθησης & Παραλαβής Προμηθειών, σύμφωνα με την παράγραφο 11, περίπτ. β΄, του άρθρου 221 του Ν.4412/2016, όπως ισχύει. (Αντ/χος κ. Τσίνας Γ.)

3. Διόρθωση και συμπλήρωση της υπ’ αριθ. 67/22 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά επανεπιβολή απαλλοτρίωσης, σε τμήμα του Ο.Τ. 258α επί των οδών Λάρνακος και Αγ. Βασιλείου. (Αντ/χος κ. Αδαμάκης Π.)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment