PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συναυλία αφιέρωμα σε Κραουνάκη – Νικολακοπούλου



Μια μεγάλη μουσική παράσταση με τίτλο «Ό, τι υπάρχει πραγματικά δεν το σβήνει ο χρόνος», πραγματοποιούν σήμερα 19 Ιουνίου στις 21.30, στο ανοιχτό θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αιγάλεω, τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου.

Μια μεγάλη μουσική παράσταση – αφιέρωμα στη Λίνα Νικολακοπούλου και το Σταμάτη Κραουνάκη, με τίτλο «Ό, τι υπάρχει πραγματικά δεν το σβήνει ο χρόνος», πραγματοποιούν σήμερα 19 Ιουνίου στις 21.30, στο ανοιχτό θέατρο «Αλέξης Μινωτής» του Δήμου Αιγάλεω, τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου τιμώντας τους δύο μεγάλους έλληνες δημιουργούς που σφραγίζουν με την πορεία τους την ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Συμμετέχουν η χορωδία, η ορχήστρα του σχολείου, μαθητές με πιανίκες, μεταλλόφωνα και μελόντικες, ενώ συνοδεύουν στο χορό μαθητές από τα χορευτικά τμήματα του Αθλητικού-Πολιτιστικού Κέντρου του σχολείου.

Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει η κ. Ρούλα Παπαϊωάννου μουσικός-καθηγήτρια μουσικής αγωγής και τη σκηνοθεσία ο θεατρολόγος του σχολείου κ. Γεράσιμος Σπαθής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Επέκταση της νυχτερινής γραμμής 790 στο Περιστέρι

Peristeri News

Το 13ο ΓΕΛ Περιστερίου συμμετείχε σε πρόγραμμα Erasmus στην Ιταλία

Peristeri News

Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης για τη δολοφονία της στο Μενίδι

Peristeri News

Leave a Comment