PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Συνάντηση του Γιάννη Σγουρού με τον Α. Μποζίκα


Συζητήθηκαν τα θέματα της προστασίας και οικολογικής ανασυγκρότησης.

Με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό συναντήθηκε την Τετάρτη 27 Απριλίου ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέας Μποζίκας, συνοδευόμενος από την Εκτελεστική Επιτροπή του Συνδέσμου και Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας.

Η συνάντηση ήταν η πρώτη μετά την εκλογή της νέας Διοίκησης του ΑΣΔΑ και διεξήχθη μέσα σε θερμό κλίμα. Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ κ. Ανδρέας Μποζίκας «ο ΑΣΔΑ είχε μια επιτυχημένη συνεργασία με τη Νομαρχία Αθηνών όλα τα χρόνια που Νομάρχης ήταν ο Γιάννης Σγουρός και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία τη συνεργασία μας και με το νέο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας. Πολύ περισσότερο, που Περιφερειάρχης είναι ο Γιάννης Σγουρός, ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την περιοχή της Δυτικής Αθήνας».

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα θέματα της προστασίας και οικολογικής ανασυγκρότησης του Ποικίλου Όρους – Όρους Αιγάλεω και της χρηματοδότησης αναπτυξιακών, κοινωφελών και περιβαλλοντικών έργων του ΑΣΔΑ και των Δήμων της Δυτικής Αθήνας από το Πρόγραμμα της Περιφέρειας και το ΕΣΠΑ. Ο Πρόεδρος του ΑΣΔΑ, επισήμανε την ανάγκη να προχωρήσουν χωρίς καμία καθυστέρηση τα ώριμα έργα, και να μη χαθούν πολύτιμοι πόροι για τη Δυτική Αθήνα.

Κοινή ήταν η διαπίστωση για την αναγκαιότητα στενής συνεργασίας ΑΣΔΑ και Περιφέρειας για τη δημιουργική αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων που δίνει στην Αυτοδιοίκηση η μεγάλη διοικητική μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη».

Συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση σε σύντομο χρονικό διάστημα νέας συνάντησης ενόψει της αναμόρφωσης του Προγράμματος της Περιφέρειας και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του ΕΣΠΑ στην αιρετή Περιφέρεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment