PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνάντηση των φορέων Ιατρικού και Ψυχοκοινωνικού χαρακτήρα του Δήμου Περιστερίου


Συνάντηση γνωριμίας και σύνδεσης πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήμου Περιστερίου «Οδοιπορικό», με φορείς υγείας και ψυχικής υγείας που δραστηριοποιούνται στο Δήμο, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022.

Στην συνάντηση, που συντόνιζε ο Αντιδήμαρχος Υγείας Γιώργος Μπεκιάρης, Πρόεδρος του Οδοιπορικού, συμμετείχαν οι εκπρόσωποι από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, το Τμήμα Ενδοοικογενειακής βίας της Αστυνομίας, το 2ο Κέντρο Υγείας (πρώην ΙΚΑ), το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, το Βοήθεια στο Σπίτι, το ΚΕΠ Υγείας και το Κοινωνικό Ιατρείο. Η συνάντηση ανέδειξε καθημερινές πρακτικές, δυσκολίες και ανάγκες στο πεδίο της δράσης.

Με στόχο την υλοποίηση μελλοντικών αποτελεσματικών παρεμβάσεων στην τοπική κοινότητα του Περιστερίου και όπλο την πολύτιμη εμπειρία ετών και τη διάθεση για ουσιαστική συνεργασία, η συνάντηση αυτή αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία ενός στέρεου και ασφαλούς τοίχους προστασίας και υποστήριξης των ευάλωτων πληθυσμών στο Δήμο Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment