PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συνάντηση στα νέα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης «Περιστέρι Μαζί»



Το βράδυ της Τετάρτης 14 Μαρτίου 2012 έγινε η πρώτη συγκέντρωση μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης “Περιστέρι Μαζί” με επικεφαλή το Γιώργο Βαθιώτη.

Το βράδυ της Τετάρτης 14 Μαρτίου 2012 έγινε η πρώτη συγκέντρωση μελών και φίλων της Δημοτικής Παράταξης “Περιστέρι Μαζί” με επικεφαλή το Γιώργο Βαθιώτη, στα καινούργια γραφεία της Παράταξης που καταλαμβάνουν τους τρεις ορόφους κτιρίου επί της οδού Αιμιλίου Βεάκη 5 και Ακροπόλεως, στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας.

Στην ομιλία του στα στελέχη ο Γιώργος Βαθιώτης , για να δείξει το μέγεθος αλλά και τη σοβαρότητα της προσπάθειας που αναλαμβάνει, τόνισε ότι για πρώτη φορά δημιουργείται στο Περιστέρι μια Δημοτική Παράταξη δυόμισυ χρόνια πριν από τις Δημοτικές Εκλογές, λειτουργώντας δικά της γραφεία και site. Αυτό γίνεται προκειμένου να ταράξει τα νερά σε καθεστωτικές νοοτροπίες στην πόλη μας. Να δώσει ένα τέλος στους επαγγελματίες πολιτικούς και καιροσκόπους της πολιτικής και να αποδομήσει το κατεστημένο και τόσο καλά στημένο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό. Η Δημοτική Παράταξη “Περιστέρι Μαζί” δεν θα στηριχτεί στους μεγάλους επιχειρηματίες και τα οικονομικά συμφέροντα, διότι αυτό θα καταστήσει άμεσα την Παράταξη, τα μέλη και τους φίλους της, υπαλλήλους επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων αλλά και καθεστωτικών νοοτροπιών του παρελθόντος, που φέρουν ακεραία την ευθύνη για τη σημερινή δεινή οικονομική κατάσταση.

Η “συλλογικότητα” και “ομαδικότητα”, αποτελούν το θεμέλιο λίθο συμπεριφοράς, δράσης, οργάνωσης αλλά και λειτουργίας της Παράταξης, όπως υποδηλώνει άλλωστε και ο τίτλος “Περιστέρι Μαζί“. Έτσι ομόφωνα έχει αποφασιστεί από τα μέλη της Παράταξης μια χαμηλή μηνιαία συνδρομή, που θα αφορά αποκλειστικά και μόνον τα μέλη, που θα επωμιστούν και θα φέρουν σε πέρας το βάρος της προσπάθειας για την αποκαθήλωση των καθεστωτικών Διοικήσεων και νοοτροπιών στο Δήμο μας. Άλλωστε αυτό συμβαίνει σε όλες τις ενώσεις προσώπων, είτε αφορούν πολιτική, είτε δημοτική, είτε πολιτιστική δραστηριότητα και θα είναι το βασικό έσοδο της παράταξης. Το χαμηλό ύψος της συνδρομής αυτής, που λαμβάνει υπόψη την οικονομική κρίση αλλά και το μέγεθος της προσπάθειας που απαιτείται, για όσους γνωρίζουν τα Δημοτικά δρώμενα και τις πρακτικές που ακολουθούνται επί δεκαετίες στην πόλη μας, υπολείπεται κατά πολύ αυτών των άλλων Δημοτικών Παρατάξεων. Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα στη Δημοτική Παράταξη “Περιστέρι Μαζί” με επικεφαλή το Γιώργο Βαθιώτη, στηριγμένη στα μέλη της και όχι σε άλλες “κρυφές πηγές”, να φέρει σε πέρας τις δεσμεύσεις που ανέλαβε απέναντι στο Δημότη της πόλης μας, με την ιδρυτική διακήρυξη της 15ης Ιανουαρίου 2012. Με αυτόν τον τρόπο ο Δημότης θα γίνει και πάλι πρωταγωνιστής.

Το site της Δημοτικής Παράταξης λειτουργεί ήδη στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση www.peristerimazi.gr, όπου όλοι οι Δημότες θα ενημερώνονται για την Παράταξη και τα όσα συμβαίνουν στην πόλη μας. Ταυτόχρονα θα έχουν και το βήμα όπου με καταγγελίες, προτάσεις, συνεντεύξεις και άρθρα θα παρεμβαίνουν, θα επηρεάζουν και θα διαμορφώνουν τα Δημοτικά δρώμενα της πόλης μας, ενώ σύντομα θα δοθεί και η δυνατότητα προτάσεων για τον καταρτισμό του προγράμματος.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Βαθιώτης αναφέρθηκε σε θέματα οργάνωσης της Παράταξης, αναθέτοντας καθήκοντα σε μέλη, σχηματίζοντας έτσι “Σκιώδη Διοίκηση” με σκοπό την εποικοδομητική αντιπολίτευση, καλύπτοντας το πλήρες κενό αυτής στο Δήμο Περιστερίου, όπως παρακάτω:

Γραφείο Τύπου: Γιάννης Ράνιος

Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού: Σπύρος Τουντόπουλος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ηλίας Παυλίτινας

Εκπρόσωπος Δημοτικής Παράταξης: Στάθης Κοκκορόγιαννης

Υπεύθυνος Παρακολούθησης Δημοτικής Δραστηριότητας: Βαγγέλης Καλλέργης

Ποιότητα Ζωής

Υπεύθυνος Καθαριότητα-Ανακύκλωση-Πράσινο: Νίκος Βαρθολωμάτος

Υπεύθυνος Υποδομών: Βασίλης Ζεβλικάρης

Πολιτιστικά

Υπεύθυνη Λογοτεχνία-Φωτογραφία-Εικαστικά: Τζένη Μικρού Παπαβασιλείου

Υπεύθυνος Κινηματογράφο-Θέατρο: Γιάννης Αστρακάκης

Υπεύθυνος Μουσική-Χορό: Χρήστος Παπασπύρου

Οικονομικός Διαχειρι
στής: Δημήτρης Δρούκας

Υπεύθυνος Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας: Χρήστος Μπαλαδήμας

Υπεύθυνος Πολεοδομικού Σχεδιασμού: Γιάννης Αλεξόπουλος

Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων: Γεωργία Καραχρήστου

Υπεύθυνος Ασφάλειας Δημότη: Θοδωρής Απατζής

Κατόπιν έδωσε το λόγο στα μέλη και φίλους της Παράταξης και έγινε μια γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για τη δράση της Δημοτικής Παράταξης “Περιστέρι Μαζί” το επόμενο χρονικό διάστημα. Λαμβάνοντας το λόγο ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού Σπύρος Τουντόπουλος, τόνισε ότι συστρατεύτηκε από την πρώτη στιγμή “ψυχή τε και σώματι”, όπως χαρακτηριστικά είπε, πιστός στους σκοπούς και τις αρχές της Δημοτικής Παράταξης “Περιστέρι Μαζί” και τον επικεφαλή Γιώργο Βαθιώτη και με το καθήκον που του ανατέθηκε θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, να συμβάλλει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων της Παράταξης και κάλεσε όλα τα μέλη να κάνουν το ίδιο.

Τέλος, ο Γιώργος Βαθιώτης αναφέρθηκε στα θέματα της επόμενης συγκέντρωσης μελών και φίλων που θα γίνει στα γραφεία, την επόμενη Δευτέρα 19 Μαρτίου και ώρα 20.30 και αφορούν την οργάνωση και την ανάθεση νέων καθηκόντων σε μέλη της Παράταξης, ενώ τα στοιχεία επικοινωνίας με την παράταξη είναι:

Αιμ. Βεάκη 5 και Ακροπόλεως, Περιστέρι 12134

Τηλ. 2105757221 και 2105757292

Ε-mail: info@peristerimazi.gr

Ώρες λειτουργίας γραφείων:

Καθημερινά: πρωί 10.00-14.00, απόγευμα 17.30-21.30 και Σάββατο:10.00-14.00

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Α. Παχατουρίδης: Έπεσαν τα πρώτα μπετά του νέου Πολιτιστικού Μεγάρου στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Την Τετάρτη 22/5 η δεύτερη εκδήλωση του Δήμου για τα 90 χρόνια Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Παιδικές παραστάσεις και κινηματογράφος στο κινηματοθέατρο «Κώστας Γαβράς»

Peristeri News

Leave a Comment