PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνάντηση Ραγκούση με τους ιδιοκτήτες ταξί


Διέξοδο στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η απεργία των ιδιοκτητών ταξί θα προσπαθήσουν να βρεθεί σήμερα σε συνάντηση που θα έχει ο Γιάννης Ραγκούσης με τους ταξιτζήδες.

Διέξοδο στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η απεργία των ιδιοκτητών ταξί θα προσπαθήσουν να βρεθεί σήμερα σε συνάντηση που θα έχει ο Γιάννης Ραγκούσης με τους ταξιτζήδες (11:00).

Στο μεταξύ, σε πανελλαδικό επίπεδο έχουν σχηματιστεί 82 δικογραφίες για παρακώλυση συγκοινωνιών στις οποίες εμπλέκονται 6.415 άτομα.

Το ραντεβού του υπουργού με τους απεργούς είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

Ο κ. Ραγκούσης αναμένεται να υποστηρίξει την «γραμμή» του, για την ενεργοποίηση του νόμου που ορίζει το άνοιγμα του επαγγέλματος και θα καλέσει τους αυτοκινητιστές σε διάλογο για τους όρους και τις προϋποθέσεις του ανοίγματος.

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της συνάντησης, την Τρίτη ο κ. Ραγκούσης θα ενημερώσει τα μέλη της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων της Βουλής για το ζήτημα.

Στις τάξεις των ταξιτζήδων υπάρχει η αισιόδοξη πλευρά που «βλέπει» θετικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση με τον υπουργό, όμως, δεν λείπουν κάποιοι που επιμένουν στις κινητοποιήσεις. Επίσης, δεν είναι λίγοι οι αυτοκινητιστές που έχουν εξουθενωθεί οικονομικά.

Στο μεταξύ, στα χέρια του Εισαγγελέα βρίσκονται 35 από τις 82 δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί εναντίον αυτοκινητιστών, με τα ποινικά αδικήματα να αφορούν την παρακώλυση συγκοινωνιών και άλλα συναφή αδικήματα.

Σημειώνουμε πως λόγω της απεργίας, ο ΗΣΑΠ ανακοίνωσε πως θα λειτουργήσει κανονικά το Σαββατοκύριακο το τμήμα Πειραιάς – Ομόνοια που επρόκειτο να κλείσει λόγω των έργων ανακαίνισης της γραμμής.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Κασσελάκης: Θα μείνω στην Ελλάδα και θα γίνω πρωθυπουργός

Peristeri News

Leave a Comment