PeristeriNews.gr
Πολιτική

Συνάντηση Γεροβασίλη – Σπίρτζη με τον νέο διοικητή της ΕΥΠ


Συνάντηση με το νέο διοικητή της ΕΥΠ, Θ. Δεμίρη, πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το οποίο αποτελούνταν από τη βουλευτή Άρτας και Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, και τον βουλευτή Α΄ Ανατολικής Αττικής και τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη,

Όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η συνάντηση έγινε «μετά τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία κάποιοι υψηλόβαθμοι της Εθνικής  Υπηρεσίας Πληροφοριών έχουν δώσει εντολές προκειμένου να καταστραφεί σχετικό υλικό  με το γνωστό θέμα των παρακολουθήσεων-υποκλοπών».

Αυτό ήταν το αντικείμενο της συζήτησής μας. Θα παρακολουθούμε στενά  ένα τόσο μεγάλο ζήτημα το οποίο ταράζει, ένα σκάνδαλο που συγκλονίζει σήμερα την πολιτική ζωή του τόπου.  Προφανώς δεν μπορούμε παρά να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη διαρκώς σε αυτό, προκειμένου να μην συγκαλυφθούν στοιχεία και έτσι αυτό το σκάνδαλο να αποκαλυφθεί κάποτε. Εκτός από τον πολιτικό υπεύθυνο που είναι πραγματικά ο κ. Μητσοτάκης.  Να μην συγκαλυφθούν στοιχεία αλλά να δοθούν απαντήσεις στον ελληνικό λαό».

Ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι «Νομίζω ότι μετά την ενημέρωση που είχατε από τη Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι το κόμμα εκείνο που μένει πιστό στο ρόλο του τόσο για τη διασφάλιση της δημοκρατίας στη χώρα μας, της διαφάνειας και των δικαιωμάτων για σήμερα και για αύριο .αλλά και για το κύρος και τη λειτουργία των κρατικών δομών και κυρίως των ευαίσθητων κρατικών δομών όπως είναι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η ακρίβεια είναι το νούμερο ένα ζήτημα της κοινωνίας

Peristeri News

Leave a Comment