PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συμβιβάστηκαν με το «Χ» στο Περιστέρι


Ατρόμητος και Παναθηναικος αναδείχτηκαν ισόπαλοι (0-0) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, σε ένα ματς που οι συγκινήσεις ήταν λίγες και εκδήλωθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ατρόμητος και Παναθηναϊκός αναδείχτηκαν ισόπαλοι (0-0) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, σε ένα ματς που οι συγκινήσεις ήταν λίγες και εκδηλώθηκαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το ματς παίζοντας κλειστά, ψάχνοντας την ευκαιρία να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Οι φάσεις ήταν λίγες, με τον Ατρόμητο να εκδηλώνει τις πρώτες του ευκαιρίες με τον Μπρίτο στο 31’ και με την κεφαλιά του Ταυλαρίδη στο 33’.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια δίχως γκολ, σε ένα ματς όπου προτεραιότητα είχαν οι άμυνες και το γκολ ήταν δευτερευούσης σημασίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος αποφάσισε να παίξει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο ψάχνοντας σε πολλές περιπτώσεις να σκοράρει.

Πρέσαρε ψηλά, δυσκόλεψε την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού, ωστόσο, δύσκολα απειλούσε, καθώς είχε μόνο δύο άστοχα σουτ του Δημούτσου (58′, 61′).

Μετά το 65′, με τις αλλαγές που έγιναν και από τις δύο ομάδες, το παιχνίδι «άνοιξε» και ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος. Ο Ατρόμητος είχε τη μεγάλη ευκαιρία του Ούμπιντες στο 69′ και ο Παναθηναϊκός την κορυφαία του αγώνα, με το δοκάρι του Καρέλη στο 78′ σε σουτ από κοντά.

Από το 80 και μετά ο Ατρόμητος βγήκε μπροστά, έκλεισε τον ΠΑΟ στα καρέ του και δημιούργησε ευκαιρίες.

Είχε δύο καλές στιγμές με Νάστο στο 76′ και Ούμπιντες στο 81′ και δύο μεγάλες ευκαιρίες με το δοκάρι του Ναπολεόνι στο 89′ και το τετ-α-τετ του Φάμπιο στις καθυστερήσεις (90’+3′)που απέκρουσε ο Καπίνο. Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος και οι 2 ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες στον βαθμολογικό πίνακα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Νάστος, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Πίτου Γκαρσία (90′ Φάμπιο), Δημούτσος, Καραμάνος, Μπρίτο (79′ Μπάλλας), Ούμπιντες, Παπαδόπουλος (66′ Ναπολεόνι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς (90′ Λαγός), Ατζαγκούν (67′ Καρέλης), Κλωναρίδης (55′ Αμπεϊντ), Μπεργκ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment