PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συμμετέχει στην Απεργία η Επιτροπή Αγώνα 5μηνων Δήμου Περιστερίου


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή των 5μηνων στο Δήμο Περιστερίου έκανε γνωστό ότι θα συμμετάσχει στην απεργίας της 3ης Δεκεμβρίου 2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αφορμή την αρνητική και προκλητική απάντηση του υπουργείου εργασίας για δήθεν νομικά κωλύματα σε αίτημα που κατέθεσαν , στο Υπουργείο Εργασίας το Συνδικάτο ΟΤΑ –ΑΤΤΙΚΗΣ μαζί με την πανατική Επιτροπή 5μηνων για την επέκταση του προγράμματος και παράλληλα στο δικαίωμα Μόνιμης και σταθερής δουλειάς , όπως επίσης με αφορμή κατ επέκταση της εφαρμογής της συνεχιζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής από συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ , οδοστρωτήρα στα Εργασιακά Δικαιώματα αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης , διάλυση της δημόσιας υγείας και ασφάλισης ,πενιχροί μισθοί και ψυχούλα συντάξεις, κτλ .

Αποφασίζουμε την συμμέτοχή μας στην Πανελλαδική απεργία στις 3 Δεκέμβρη στην Ομόνοια 10:00 π.μ.  για να δώσουμε ένα καλό μάθημα σαυτούς τους καταπατητές της εργατικής αξιοπρέπειας ώστε να καταλάβουν μια και καλή πως εμείς οι άνεργοι δεν θα αφήσουμε ένα μάτσο κηφήνες να μας κάνουν σύγχρονους δούλους χωρίς μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας .

Με αυτά τα Ευρωπαϊκά προγράμματα σύγχρονης γαλέρας και αυτούς τους μισθούς πεινάς το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται , ούτε καν μπαλώνεται , σε αντίθεση με των πολυεθνικών τα κέρδη που αυξάνονται όσο πέφτει η αξία στα εργατικά χέρια .

Εδώ , εδώ με αγώνα ταξικό γιατί εμείς δεν ζούμε με 400 Ευρώ !

Σημείο συνάντησης 9:00 π.μ. στο μετρό της Ανθούπολης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment