PeristeriNews.gr
Διεθνή

Σύλληψη έξι Παλαιστινίων στο Λίβανο


Στη σύλληψη έξι Παλαιστινίων, οι οποίοι προσπαθούσαν να ταξιδέψουν στη Συρία για να πολεμήσουν μαζί με αντάρτικες ομάδες που μάχονται για την ανατροπή του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, προχώρησε ο στρατός του Λιβάνου, σύμφωνα με πηγή ασφαλείας της χώρας.

Όπως τόνισε η ίδια πηγή, οι άνδρες συνελήφθησαν σε μια ορεινή περιοχή κοντά στα σύνορα με τη Συρία, στην πόλη Χερμέλ. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά πρόσθεσε πως οι ένοπλες δυνάμεις του Λιβάνου έχουν κλείσει πέντε παράνομα συνοριακά περάσματα από και προς τη Συρία, σε μια περιοχή όπου συνηθιζόταν η διακίνηση ανθρώπων και προϊόντων.

Οι αρχές έχουν λάβει αυστηρά μέτρα στις νότιες και τις βόρειες περιοχές του Λιβάνου, έπειτα από τις δύο βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν αυτόν τον μήνα σε ένα προάστιο της Βηρυτού και σκότωσαν 44 ανθρώπους. Την ευθύνη για τη διπλή επίθεση ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Όπως ανέφεραν οι αρχές, εξάρθρωσαν ένα δίκτυο ατόμων που σχεδίαζαν και άλλες επιθέσεις στον Λίβανο, ενώ χθες ο στρατός ανακοίνωσε ότι συνέλαβε δύο άνδρες, λιβανέζικης υπηκοότητας, για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλβανία: Ένοχος κρίθηκε ο Φρέντι Μπελέρης

Peristeri News

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Leave a Comment