PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύλληψη 26χρονου στην Κυψέλη για βιασμό


Στην σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησαν οι αρχές τη Δευτέρα (22/5) στην Κυψέλη, με τον συλληφθέντα να κατηγορείται για κακοποίηση, βιασμό και εκδικητική πορνογραφία σε βάρος της συντρόφου του.

Η σύλληψη ήταν αποτέλεσμα ενός τηλεφωνήματος που έλαβε η Αστυνομία, για περιστατικό βίας του ζευγαριού στην περιοχή της Κυψέλης, πιθανότατα από κάποιο κάτοικο της περιοχής που άκουσε φασαρία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Εσπευσμένα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και εντόπισαν την 26χρονη, με καταγωγή από την Αλβανία και τον 26χρονο με καταγωγή από την Συρία και προσήγαγαν και τους δύο.

Στη συνέχεια, η 26χρονη φέρεται να κατέθεσε πως ο σύντροφός της την κακοποιούσε από το καλοκαίρι του 2021, όταν είπε στον 26χρονο ότι ήθελε να χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της φέρεται να αναφέρει πως έπεφτε θύμα βιασμού, με τον φερόμενο δράστη να καταγράφει τα βίαια περιστατικά και απειλώντας την στη συνέχεια πως θα έστελνε τα βίντεο σε συγγενείς της. Μάλιστα, της ζητούσε και χρήματα.

Ο 26χρονος κατά την παραμονή του στο τμήμα, σύμφωνα με πληροφορίες χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο, ενώ άσκησε βία σε βάρος των αστυνομικών.

Τελικά, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία – μετά την καταγγελία της 26χρονης – για ενδοοοικογενειακή βία, εκδικητική πορνογραφία και βιασμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Leave a Comment