PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συλλήψεις 11 αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση καπνικών προϊόντων


Δέκα Πακιστανοί και ένας Μαροκινός συνελήφθησαν το τελευταίο δεκαπενθήμερο, στην Αττική, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων. Κατασχέθηκαν συνολικά 10.308 πακέτα τσιγάρα και 869 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλλήψεις έγιναν, από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, στις εξής περιοχές:

  • Στις 21-9-2017 στον Άγιο Παντελεήμονα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), ένας 35χρονος υπήκοος Μαρόκου. Από τις έρευνες σε κατάστημα ψιλικών καθώς και σε διαμέρισμα στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -533- πακέτα τσιγάρα και -7- συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.
  • Στις 24-9-2017 στην Νέα Ιωνία, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν. Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -1.222- πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.
  • Στις 27-9-2017 στους Αγίους Αναργύρους, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων, ένας 32χρονος υπήκοος Πακιστάν. Στην κατοχή του καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -6.472- πακέτα τσιγάρα και -525- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.
  • Στις 28-9-2017 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 19 κι 49 ετών. Στην κατοχή τους καθώς και σε οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -948- πακέτα τσιγάρα και -287- συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.
  • Στις 28-9-2017 στην Νίκαια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, τρείς (3) υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 17, 23 και 30 ετών. Από την έρευνα σε κατάστημα ψιλικών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -360- πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.
  • Στις 30-9-2017 στο Αιγάλεω, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), ένας 29χρονος υπήκοος Πακιστάν. Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -153- πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.
  • Στις 2-10-2017 στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου, ένας 27χρονος υπήκοος Πακιστάν. Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -480- πακέτα τσιγάρα και -34- συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.
  • Στις 3-10-2017 στον Πειραιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Πειραιά, ένας 25χρονος υπήκοος Πακιστάν. Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -140- πακέτα τσιγάρα και -16- συσκευασίες καπνού τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, από τα κατά τόπους Τμήματα Ασφαλείας, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Leave a Comment