PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Χαϊδαρίου


Ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας γνωστοποίησε ότι, σύμφωνα με το άρθρο 76 § 1 του Ν. 3852/2010, στο Δήμο συγκροτείται Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, ως όργανο με συμβουλευτικές αρμοδιότητες.

Η επιτροπή αυτή αποτελείται από εκπροσώπους των φορέων της τοπικής κοινωνίας και έχει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

α) Γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.

β) Γνωμοδοτεί για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπονται σε αυτή από το δημοτικό συμβούλιο ή τον δήμαρχο.

γ) Εξετάζει τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του δήμου και διατυπώνει γνώμη για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών.

δ) Δύναται να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων οι οποίες εκδίδονται σύμφωνα με το άρθρο 79 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (Κ.Δ.Κ.).

Προκειμένου λοιπόν, να οριστούν τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, το συντομότερο δυνατό, σας καλούμε να προτείνετε με σχετικό έγγραφό σας, προς το Δημοτικό Συμβούλιο (Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου – Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως 2-Χαϊδάρι) τον εκπρόσωπο του φορέα σας έως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment