PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Nτύθηκε» Thatcher


Παρατηρήστε καλά τη φωτογραφία.

Παρατηρήστε καλά τη φωτογραφία.

Με την πρώτη ματιά θα παρατηρήσετε ότι εικονίζεται η Margaret Thatcher.

Αν όμως ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά, θα διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται για τη «Σιδηρά Κυρία» της πολιτικής, αλλά για τη «Σιδηρά Κυρία» της ηθοποιίας, που δεν είναι άλλη από την πολύ ταλαντούχα και βραβευμένη με Όσκαρ, Meryl Streep.

H Meryl Streep μπορεί να είναι 23 χρόνια νεότερη της Thatcher, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να πάρει το ρίσκο και να υποδυθεί τον δύσκολο αυτό ρόλο που εκτός από υποκριτικό ταλέντο, απαιτεί και πολλές ώρες μεταμφίεσης προκειμένου να υπάρχει η απόλυτη ομοιότητα ανάμεσα στις δυο κυρίες.

Με κοντό φουντωτό μαλλί, κομψό κλασσικό ντύσιμο, πέρλα στο λαιμό και σχεδόν σαστισμένη έκφραση, η Meryl Streep είναι έτοιμη να υποδυθεί την Thatcher, σε ένα βιογραφικό έργο με τον τίτλο: «The Iron Lady».

Μάλιστα, είναι η πρώτη της φορά, και όπως λέει και η ίδια, «προσπαθώ να προσεγγίσω τον ρόλο με πολύ ζήλο, θέρμη και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!».


Ελπίζει μάλιστα ότι θα καταφέρει να την υποδυθεί εξίσου καλά και στο σθένος της.

Με 15 υποψηφιότητες για Όσκαρ και δυο αγαλματίδια στα χέρια, η Streep είναι σίγουρο πως για ακόμα μια φορά θα τα καταφέρει!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment