PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συγκλονίζει το βίντεο με μαρτυρίες πολιτών για την κρίση


Μπορεί πολλοί συμπολίτες μας να έχουν χάσει τα πάντα, αλλά κρατούν ακόμη ανέπαφη και ακέραιη την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια τους.

Μπορεί πολλοί συμπολίτες μας να έχουν χάσει τα πάντα, αλλά κρατούν ακόμη ανέπαφη και ακέραιη την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια τους.

Ένας ηλικιωμένος αγωνιζόταν μια ολόκληρη ζωή στην οικοδομή και τώρα μένει στον δρόμο επειδή θέλει να δουλέψει αλλά κάποιοι του στέρησαν το δικαίωμα της δουλειάς αφού εξαφάνισαν κάθε προοπτική δημιουργίας εργασίας και στις οικοδομές που πλέον πεθαίνουν.

Ένας γέρος παλεύει σε όλη του τη ζωή στην οικοδομή… για να έρχονται κάποιοι κουστουμαρισμένοι και με δικτατορικό ύφος να απαιτούν από αυτόν όλα του τα υπάρχοντα!

Μια γυναίκα που ντρέπεται να μετακινηθεί σε οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο γιατί δεν έχει χρήματα όυτε για εισιτήριο και φοβάται να μη την πιάσουν..Και αναγκάζεται καθημερινά να μετακινείται και να διανύει χιλιόμετρα με τα πόδια σε οποιαδήποτε συνθήκη καιρού.

Το βίντεο – ρεπορτάζ από πρωινή εκπομπή του MEGA πραγματικά συγκλονίζει κάθε ψυχή Έλληνα που έχει γονατίσει και υποφέρει αποτυπώντας ξεκάθαρα την νέα τραγική ελληνική πραγματικότητα. Μαρτυρίες πολιτών που μας προκαλούν θλίψη, συγκίνηση και οργή για κάποιους που θέλουν να μας αφανίσουν!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment