PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Ζάκυνθο



Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα στην Ζάκυνθο, όπου έχασε την ζωή του ένας 22χρονος Αμερικανός, έξω από το μπαρ που διασκέδαζε με την παρέα του.

Σύμφωνα με το δελτίο του ΑΝΤ1, οι έρευνες των αστυνομικών δείχνουν ότι ο καβγάς ξεκίνησε για μια σέλφι.

Ο 22χρονος και η παρέα του έβγαλαν μια φωτογραφία με την σερβιτόρα του μαγαζιού, κάτι το οποίο εξόργισε τον πορτιέρη και τελικά τον οδήγησε στη δολοφονία του νεαρού.

Στα χέρια της αστυνομίας τα βίντεο που δείχνουν την άγρια δολοφονία

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα του μπαρ που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία δείχνει τον 22χρονο με την παρέα του, ακόμα δύο Αμερικανούς, να διασκεδάζουν στο μπαρ, σε ένα σέρβικο πάρτυ που διοργανώθηκε το μοιράιο βράδυ.

Κάποια στιγμή βγάζουν σέλφι με την σερβιτόρα του καταστήματος και αμέσως μετά ένας από τους μπράβους, με φανερά απειλητική διάθεση, πλησιάζει και τους ζητά τον λόγο.

Ανταλλάσσουν κάποιες κουβέντες και εκεί πέφτουν τα πρώτα χτυπήματα. Αμέσως ο 22χρονος φεύγει και τρέχει έξω από το μαγαζί, με τους θύτες να τον κυνηγούν και τελικά να τον φτάνουν.

30 άτομα χτυπούσαν τον άτυχο Αμερικανό

Σύμφωνα με του αυτόπτες μάρτυρες, συνολικά 30 άτομα χτυπούσαν τον Αμερικανό, που έπεσε στο έδαφος, ενώ οι δολοφόνοι του συνέχισαν να τον χτυπούν.

Η ιατροδικαστής δεν μπορεί να πει ποιο ήταν το θανατηφόρο χτύπημα που προκάλεσε την εγκεφαλική αιμορραγία. Μαρτυρίες επίσης αναφέρουν ότι οι δράστες χτύπησαν το θύμα και με ποτήρι μπύρας στο κεφάλι.

Η νεκροψία στον 22χρονο έδειξε επίσης ότι δεν πρόλαβε να αντισταθεί, καθώς δεν φέρει κανένα αμυντικό τραύμα.

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου οδηγήθηκαν οι οκτώ σλληφθέντες

Στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου, έφτασαν στο δικαστικό μέγαρο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ζακύνθου, οι οχτώ συλληφθέντες για τον θάνατο του 23χρονου Αμερικανού, τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Λαγανά Ζακύνθου.

Καταπέλτης ο εισαγγελέας εις βάρος των οκτώ συλληφθέντων, καθώς τους απήγγειλε της από κοινού ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ για την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων

Peristeri News

Μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ οδηγών στη μέση της Θηβών (vid)

Peristeri News

Ασπρόπυργος: Οδηγός λεωφορείου βίασε εργαζόμενη

Peristeri News

Leave a Comment