PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Συγκινητική η ομιλία του Α. Παχατουρίδη στη σχολική κατάθεση στεφάνων (video)



Πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων.

Oι σημαιοφόροι και οι παραστάτες μαθητές των σχολείων, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης του Περιστερίου στις 26 Οκτωβρίου το πρωί με εθνική υπερηφάνεια απέδωσαν φόρο τιμής στην επέτειο του «ΟΧΙ» καταθέτοντας στεφάνια στο Μνημείο των Πεσόντων, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η σεμνή τελετή ξεκίνησε με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Περιστερίου και στην συνέχεια με την Επιμνημόσυνη Δέηση που τέλεσαν οι Ιερείς της Μητρόπολης.

Παρόντες στην κατάθεση των στεφάνων της μαθητιώσας νεολαίας και των φορέων ήταν φυσικά ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Λώλος, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δ. Κελάφας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Θ. Αρβανίτης, Τ. Θεόδωρος, Μ. Τσιώτα, Π. Λύκος, Β. Μπέτσης, Τ. Θεοδωράκος, η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ Ξ. Κορόγιαννη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Β. Σαράφη, Αλ. Πλέστης, Στ. Μουκουβίνας, Β. Φουντά, ο Πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Π. Λουκόπουλος, εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς.


Συγκινητική ήταν και η ομιλία του κ. Παχατουρίδη που χαρακτήρισε την επέτειο του «ΟΧΙ» μια από τις σημαντικότερες ημέρες του λαού μας, ενώ τόνισε ότι οι Έλληνες θα τα καταφέρουν και στις δύσκολες εποχές που έχουν έρθει.

Δείτε αποσπάσματα από την ομιλία του Δημάρχου:


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δύο αδέλφια έφεραν τα χρυσά μετάλλια της Μαθηματικής Ολυμπιάδας στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύσκεψη στον Δήμο Περιστερίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Πρόληψη

Peristeri News

Α. Παχατουρίδης: Έπεσαν τα πρώτα μπετά του νέου Πολιτιστικού Μεγάρου στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment