PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Συγκίνηση για τον Χάρισον Φορντ στις Κάννες


Ο Χάρισον Φορντ επέστρεψε ξανά στον ρόλο του «Ιντιάνα Τζόουνς», για την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου» και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό στις Κάννες, με τον ίδιο να ξεσπά σε δάκρυα.

Στα 80 του, πλέον, ο Φορντ, έλαβε τιμητικά τον Χρυσό Φοίνικα για την τεράστια καριέρα του, με το standing ovation στην αίθουσα να τον συγκινεί. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ενός ποτ-πουρί βίντεο με τους ρόλους που υποδύθηκε, η αίθουσα ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

«Λένε ότι πριν πεθάνεις, βλέπεις ολόκληρη τη ζωή σου να περνάει σαν ταινία μπροστά από τα μάτια σου. Κι εγώ είδα τη ζωή μου να περνάει μπροστά από τα μάτια μου, ένα μεγάλο μέρος της, όχι ολόκληρη. Η ζωή μου είναι αυτή που είναι χάρη στην υπέροχη γυναίκα μου, που υποστήριζε πάντα το πάθος μου και τα όνειρά μου, κάτι για το οποίο της είμαι ευγνώμων», δήλωσε ο Φορντ απευθυνόμενος στη σύζυγό του, Καλίστα Φλόκχαρτ, με την οποία είναι μαζί από το 2002.

Στην πέμπτη ταινία τους διασημότερου αρχαιολόγου της μεγάλης οθόνης, εκτός από τον Χάρισον Φορντ, πρωταγωνιστούν οι Μαντς Μίκελσεν και Φίμπι Γουόλερ Μπριτζ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment