PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Συγκίνησε και ξύπνησε μνήμες η εκδήλωση των Fentagin για τα 100 χρόνια Ατρόμητος


Την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 πραγματοποιήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του Ατρόμητου, Fentagin, εκδήλωση για τα 100 χρόνια Ατρόμητος στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο παραβρέθηκαν όλες οι βαθμίδες από τον οργανισμό του Ατρομήτου (ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, παλαίμαχοι, οπαδοί και φίλαθλοι), παλιές δόξες της ομάδας, άνθρωποι που έδωσαν μάχες από όλα τα πόστα και απόγονοι ανθρώπων που διοίκησαν την ομάδα πριν πολλές δεκαετίες.

Βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον Ατρόμητο οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες του: Δουνιας Κωνσταντίνος, Τζουνακος Νικόλαος, Ηλιαδης Στέφανος, Οικονόμου Αλέξανδρος, Κωνσταντίνιδης Σταύρος, Παπαχρηστου Ιωάννης, Βαραμέντης Ιωάννης.

Επίσης προβλήθηκαν αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ που δημιουργείται αφιερωμένο στα «100 χρόνια Ατρόμητος» που θα προβληθεί το επόμενο διάστημα στον κινηματογράφο «Φοίβο».

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν τα λόγια και η ιστορία που ειπώθηκαν από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας “μπροστά στο μεγαλείο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ τα λόγια είναι φτώχεια…”

Την ιστορία διηγήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομαδας, Σταύρος Κωνσταντινίδης, όταν σε έναν αγώνα στην Αλικαρνασσό, που το γήπεδο ήταν δίπλα στις φυλακές, πριν ξεκινήσει ο αγώνας ακούστηκε μια φωνή μέσα από ένα κελί ο οποίος ήταν ο Χαρίκος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που ήταν κρατούμενος για πολιτικούς λόγους, “παιδιά μου του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, παίξτε για τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ, παίξτε για το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ..” “Μαζευτήκαμε λοιπόν στην σέντρα και δώσαμε όρκο. Όχι μόνο δεν χάσαμε αλλά φύγαμε με το κεφάλι ψηλά..”

Αυτή είναι η ιστορία μας, αυτός είναι ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ.

Οι Fentagin ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως για την παρουσία τους τον κ. Ανδρέα Τσουρουκτσογλου (εγγονό του ιδρυτή και προέδρου του Ατρομήτου), την κα. Δήμητρα Θεοτόκη-Αλυφαντη (κόρη του ιδιοκτήτη της ξυλοτεχνιας και προέδρου Νίκου), τον ιστορικό κ. Νίκο Θεοδοσιου που προλόγισε την εκδήλωση, τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Αντώνη Πατατανέ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment