PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ακόμα μία σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια


Στην σύλληψη ενός ακόμα ατόμου για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης, στα Σεπόλια, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ πρόκειται για ένα 48χρονο από το Μπαγκλαντές, που συνελήφθη σήμερα με σχετικό ένταλμα. Ο 48χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 48χρονος θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Υπενθυμίζεται ότι χθες συνελήφθησαν 7 άνδρες για την ίδια φρικτή υπόθεση. Ανάμεσά τους είναι ένας 48χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος του.

Πατέρας και γιος φέρεται να είχαν βιάσει την 12χρονη έναντι αμοιβής, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά μέχρι τώρα για το πώς είχαν έρθει σε επαφή με το κορίτσι και πόσες φορές είχαν συναντηθεί μαζί του.

Οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες είναι αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 47χρονος αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος φέρεται να διακινούσε και φωτογραφίες της ανήλικης, δύο Πακιστανοί 52 και 36 ετών και δύο από το Μπαγκλαντές 44 και 28 ετών.

Οι νέες συλλήψεις προέκυψαν μετά την τελευταία, έκτη κατά σειρά, συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης στις αρχές Απριλίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment