PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Σύγχυση επικρατεί με το συλλαλητήριο της Κυριακής


Σύγχυση επικρατεί γύρω από το συλλαλητήριο της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου για την ονομασία της πΓΔΜ στην πλατεία Συντάγματος. Όπως έγινε γνωστό υπήρξαν δύο αιτήσεις για το συλλαλητήριο και το ποιος θα ήταν εν τέλει ο διοργανωτής θα αποφασιζόταν με κλήρωση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, κατά την πρώτη συνάντηση, που είχε με τους φορείς αυτούς η αρμόδια αντιδήμαρχος, Νέλλη Παπαχελά, στο δημαρχείο δεν κατέστη δυνατή συμφωνία μεταξύ τους για την παροχή μίας άδειας.

Την Τρίτη έγινε γνωστό πως η «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού – Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου», που είχε καταθέσει την μία εκ των δύο αιτήσεων, ανέλαβαν την διοργάνωση του συλλαλητηρίου.
Σύμφωνα με το Νewsit η εκ των διοργανωτών, Γωγώ Μπιτάκου, είπε ότι το θέμα λύθηκε και το συλλαλητήριο θα διοργανωθεί από εκείνους και δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεται ο κόσμος.

Η άλλη αίτηση είχε υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment