Δημοτικά

Συγχαρητήρια του Α. Παχατουρίδη στον 14χρονο Περιστεριώτη Χαράλαμπο Βαρελά

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης συνεχάρη τον Περιστεριώτη μαθητή του 5ου Γυμνασίου Χαράλαμπο Βαρελά, που κατέκτησε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας 2022, στους αγώνες της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Στις 6 Μαΐου 2022, στο δημαρχείο της πόλης, ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Τάσο Θεοδωράκο υποδέχτηκαν τον 14χρονο μαθητή Χαράλαμπο Βαρελά, προκειμένου να συγχαρούν τον ίδιο, καθώς και τους γονείς του.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου ως επιβράβευση για τη μεγάλη επιτυχία του σε πανελλήνιους αγώνες, του επιδόθηκε το επίσημο λεύκωμα «Περιστέρι: Όψεις της Ιστορίας της πόλης και του Δήμου».

Ο νεαρός Χαράλαμπος Βαρελάς, ποδηλάτης του Αθλητικού Συλλόγου «Αετοί» ήταν ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής που αγωνίστηκε στην κατηγορία Τ1, στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης και στη συνέχεια, πήρε μέρος στους αγώνες στο ΟΑΚΑ, εκεί απ` όπου δόθηκε η εκκίνηση του 2ου ΕΤΑΠ για τον διεθνή αγώνα.

Related posts

Οι τραγουδιστές που θα συμμετέχουν στη συναυλία Αλληλεγγύης & Ανθρωπιάς στο Άλσος Περιστερίου

Peristeri News

Στη δημοσιότητα διαγωνισμός για επερχόμενα έργα στο Περιστέρι

Peristeri News

Πως διαμορφώνεται το ωράριο στα ΚΕΠ Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment