PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συμπολίτες καταγγέλλουν τραγικές καταστάσεις στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στο Περιστέρι


Εικόνες που δεν συμβαδίζουν με την οργάνωση που παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα έζησαν συμπολίτες μας στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή αλλά και άλλες προγενέστερες μέρες, οι ουρές έξω από το εμβολιαστικό κέντρο έκαναν για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους. Αυτό ανάγκασε του πολίτες που είχαν κλείσει ραντεβού για να υποβληθούν στην πρώτη ή δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊόυ, να περιμένουν για αρκετή ώρα έξω από το εμβολιαστικό κέντρο όρθιοι και μέσα στον ήλιο.

Γενικά η κακή εξυπηρέτηση με τα ραντεβού στο εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου έχει τεθεί και πάλι υπό αμφισβήτηση στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά συμπολίτες καταγγέλλουν ότι περίμεναν έξω από το κέντρο περισσότερη από μια ώρα μέχρι να έρθει η σειρά τους ενώ συνεχώς προσέρχονταν και άλλοι πολίτες με επόμενα ραντεβού.

Όπως ήταν αναμενόμενο η καθυστέρηση προκάλεσε και άλλα προβλήματα με τους πολίτες να συνωστίζονται στην είσοδο του εμβολιαστικού προσπαθώντας να βρουν άκρη με το ραντεβού τους.

Γενικότερα πέρα από το συνωστισμό υπήρξαν και μεγάλες εντάσεις μεταξύ των πολιτών και των ανθρώπων ασφαλείας του εμβολιαστικού κέντρου, οι οποίες συνεχίστηκαν και εντός της μονάδας με τους υπευθύνους της Πολιτικής Προστασίας.

Ενδεχομένως οι συνεχείς καθυστερήσεις και εντάσεις που δημιουργούνται στο Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στο Περιστέρι να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τελικά ο χώρος δεν ήταν απόλυτα κατάλληλος ώστε να υποστηρίξει ένα τόσο μεγάλο όγκο πολιτών.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι στα μικρότερα εμβολιαστικά κέντρα της πόλης και συγκεκριμένα στα κέντρα υγείας, δεν παρατηρούνται παρόμοιες καθυστερήσεις και ο εμβολιασμός γίνεται σε πολύ μικρό χρόνο από την έλευση του πολίτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment