Δημοτικά

Στους δρόμους βγαίνουν τα νέα απορριμματοφόρα του Δήμου Περιστερίου (video)

Όπως αποκλειστικά σας είχε ενημερώσει το PeristeriNews.gr τις προηγούμενες μέρες, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Περιστερίου εξοπλίστηκε με νέα οχήματα.

Πρόκειται για τα πλέον σύγχρονα και τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας(EURO 6) απορριματοφόρα και σκούπες καθώς και άλλα οχήματα που θα χρησιμοποιούν από τη Διεύθυνση για τις ανάγκες της πόλης.

IMG_2161

Η ανανέωση του στόλου των οχημάτων έγινε μέσω των ανταποδοτικών τελών και αναμένεται να βγουν στους δρόμους και να ενισχύσουν το δύσκολο έργο της καθαρής πόλης μέσα στις επόμενες μέρες.

Στα νέα οχήματα ξεχωριστή θέση έχει το σύνθημα «Άνθρωποι & Πόλη, Μαζί Μπροστά…», μια φράση που στηρίζει η Διοίκηση του Δήμου και όπως ανέφερε στις δηλώσεις της στην κάμερα του PeristeriNews.gr, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, ο Δήμος προσπαθεί να πρωτοπορεί στην καθαριότητα και στην ποιότητα ζωής των Περιστεριωτών.

Το Περιστέρι παραχωρεί 4 απορριμματοφόρα σε άλλους Δήμους

Με τον εξοπλισμό του Περιστερίου με τα νέα οχήματα αυτόματα θα γίνει και απόσυρση των παλαιότερων οχημάτων που χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες καθαριότητας της πόλης.

Σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου Περιστερίου, ο Δήμος μας θα παραχωρήσει τέσσερα απορριμματοφόρα σε άλλους Δήμους που τα έχουν ανάγκη και τα ζήτησαν.

Συγκεκριμένα το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε τη λήψη απόφασης για δωρεά απορριμματοφόρων στους Δήμους: Χαϊδαρίου (Αττικής), Καλαβρύτων (Αχαΐας), Γεωργίου Καραϊσκάκη (Άρτας), Ζαχάρως (Ηλείας).

Μια ενέργεια που αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο Δήμος Περιστερίου βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο στα θέματα καθαριότητας σε αντίθεση με όμορους Δήμους που ψάχνουν λύσεις ανάγκης για να μαζέψουν τα σκουπίδια στην πόλη τους.

Related posts

Περιστέρι: Ημερίδες του Δήμου στα σχολεία για τους κινδύνους του διαδικτύου

Peristeri News

Ποιος σπουδαίος τραγουδιστής έρχεται στο Περιστέρι στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Peristeri News

Ριζική ανανέωση στο Θέατρο «Πολιτών» του Δήμου Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment