PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: “Βρέχει” γκολ στο “Carrow Road”


Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι οπαπ της Τρίτης (14/12), με εμβόλιμες αγωνιστικές σε μεγάλα πρωταθλήματα και δυνατά παιχνίδια Κυπέλλων σε Ισπανία και Ιταλία.

Το Betarades.gr επέλεξε να ασχοληθεί με την αναμέτρηση Νόριτς – Άστον Βίλα για τη 17η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να τη βρείτε στα προγνωστικά στοιχήματος.

Δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Νόριτς, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1), σε ματς που άξιζε κάτι περισσότερο. Δεύτερη σερί ήττα σε απαιτητικό παιχνίδι μετά το εκτός έδρας 3-0 απ’ την Τότεναμ, τέταρτη σερί αγωνιστική που δεν κερδίζει η Νόριτς (0-2-2), είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με Γουλβς (0-0 εντός) και Νιουκάστλ (1-1 εκτός).

Στους 10 πόντους η Νόριτς, είναι στο -3 απ’ τη σωτηρία, ισόβαθμη με τη Νιουκάστλ και στο -1 απ’ την Μπέρνλι.

Η επιστροφή του Τζέραρντ στο «Άνφιλντ» δεν ήταν αρκετή για να αποπροσανατολίσει τη Λίβερπουλ, η Άστον Βίλα επέλεξε παθητική προσέγγιση, έπαιξε αρκετά πίσω και μοιραία ηττήθηκε με 1-0. Επιστροφή στις ήττες έπειτα απ’ το εντός έδρας 2-1 επί της Λέστερ για την ομάδα του Τζέραρντ, είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Μπράιτον (2-0 εντός) και Κρίσταλ Πάλας (1-2 εκτός), στο μεσοδιάστημα ηττήθηκε εντός έδρας 1-2 απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι (εντός). Στο 2-0-4 το ρεκόρ της Βίλα στα τελευταία έξι εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, δέχτηκε γκολ στα τελευταία πέντε, σε συνέχεια από πέρυσι δέχτηκε γκολ στα τελευταία 13/14 εκτός έδρας ματς για την Πρέμιερ!

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment