PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Πατάει “γκάζι” η Μονακό, σκοράρουν οι Ιταλοί – παρολί για ταμείο στο 15.36!


Καλό Πάσχα σας εύχεται το Betarades.gr! Και σήμερα (02/05) το κουπόνι είναι πλούσιο και εντοπίσαμε τέσσερα σούπερ προγνωστικά με αξία. Θα παίξουμε μπάλα στη Γαλλία, την Ιταλία και την Τουρκία. Έχουμε και μπασκετική επιλογή από την Ισπανία.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τη Βαθμολογία Γερμανίας και όλων των πρωταθλημάτων στην ιστοσελίδα μας. Ας ξεκινήσουμε το στοιχηματικό μας ταξίδι!

Προβάδισμα οι Μονεγάσκοι

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την πρώτη κατηγορία Γαλλίας, εκεί όπου στις 22:00 η Μονακό υποδέχεται την Λυών για την 35η αγωνιστική.

Περίοδο μεγάλης φόρμας διανύει η Μονακό, που προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Η πιο πρόσφατη με 0-1 στην έδρα της Ανζέ. Αποτελέσματα που τη διατήρησαν “ζωντανή” στη μάχη του τίτλου, καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Λιλ, από την οποία όμως έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 71 γκολ σε 34 παιχνίδια. Επικράτησε (0-2) στην έδρα της Λυών και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Αποτέλεσμα που θέλουν σίγουρα να ξεχάσουν σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι στο κύπελλο. Έχασαν κόντρα και πάλι στη Μονακό με 2-0, που έφερε τον αποκλεισμό τους στους προημιτελικούς. Σαν να μην έφτανε, όμως, αυτό, ήρθε και η εντός έδρας ήττα με 2-3 από την Λιλ για το πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ. Με τον Γιλμάζ να χαρίζει με γκολ στο 85′ τη νίκη στην ομάδα του. Έχει τέσσερις ισοπαλίες στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Η άμυνά της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί γκολ στους εννιά πιο πρόσφατους αγώνες της.

Η Μονακό έχει την ψυχολογία μετά από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα και μπορεί να συνεχίσει το σερί της απέναντι στην Λυών, που δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα πάμε με το 1 (DNB) σε απόδοση 1.75.

Με τα γκολ στη Ρώμη

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με τη Σέριε Α, με τη Λάτσιο να φιλοξενεί την Τζένοα στις 13:30, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

Η Λάτσιο απέδειξε οτι η βαριά ήττα της (5-2) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νάπολι ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Κατάφερε να σηκώσει το κεφάλι και “απάντησε” με επιβλητική εντός έδρας νίκη (3-0) επί της Μίλαν. Αυτή ήταν η πέμπτη επικράτηση στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις για τους “λατσιάλι”. Η γραμμή κρούσης της πετάει “φωτιές”, καθώς έχει σημειώσει οχτώ γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Τσίρο Ιμόμπιλε, που έχει φτάσει τα 18 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και πέντε ασίστ.

Σπουδαία εντός έδρας νίκη (2-0) επί της Σπέτσια, στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, πέτυχε η Τζένοα. Βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 36 πόντους, πέντε περισσότερους από τη 18η Μπενεβέντο. Δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδό της, καθώς έχει ηττηθεί τέσσερις φορές στους πέντε τελευταίους αγώνες της.

Η Λάτσιο βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Η Τζένοα, όμως, έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια μακριά από την έδρα της και μπορεί να τα καταφέρει και στο “Ολίμπικο”.

Επιλογή μας αποτελεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Αντέχει η Γκεντσλερμπιρλιγκί

Προχωράμε στην πρώτη κατηγορία Τουρκίας, εκεί όπου η Γκεντσλερμπιρλίγκι κοντράρεται εντός έδρας στις 20:30 με τη Γαλατασαράι για την 39η αγωνιστική.

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στην αναμέτρηση με τη Χατάισπορ και γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 3-1. Έχει κερδίσει μόνο ένα (2-0 τη Ρίζεσπορ) από τα τελευταία τρία εντός έδρας παιχνίδια της. Έχει μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, έχοντας παθητικό 64 γκολ σε 36 παιχνίδια.

Η Γαλατασαράι πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με 1-0 στην έδρα της επί της Κόνιασπορ. Παιχνίδι που κρίθηκε στο 87ο λεπτό, με τον Ακπάμπα να “λυτρώνει” την ομάδα του. Τα πάει καλά μακριά από την έδρα της, έχοντας κερδίσει τους εφτά από τους τελευταίους εννιά αγώνες  Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με 72 βαθμούς, έναν λιγότερο από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους είναι μεγάλη, όμως οι γηπεδούχοι είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Θα στηρίξουμε το Γκεντσλερμπιρλιγκί +1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.02.

Ξεφεύγει το σκοράρισμα της Σαραγόσα

Κλείνουμε τις επιλογές μας με μπάσκετ και το ισπανικό πρωτάθλημα, με το Σαραγόσα – Ρεάλ Μαδρίτης στις 19:30 για την 35η αγωνιστική.

Εξαιρετικά τα πάει η Σαραγόσα εσχάτως, καθώς μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Η τελευταία ήταν στο γήπεδο της με 99-89 κόντρα στην Ανδόρρα, παρόλο που αρχικά βρέθηκε να χάνει με δέκα πόντους. Στόχος της είναι να εξασφαλίσει θέση για τα πλέι οφ.

Ανέτρεψε τα δεδομένα η Ρεάλ Μαδρίτης στη Euroleague, που είχε δύο ήττες από την Αναντολού Εφές αρχικά. Κατάφερε να κερδίσει τα επόμενα δύο παιχνίδια της σειράς και πλέον αναμένει το πέμπτο ματς στην Κωνσταντινούπολη, έχοντας το βλέμμα στραμμένο κυρίως εκεί.

Η Σαραγόσα μπορεί να πάρει τη νίκη σήμερα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον στοιχηματικά έχουν οι πόντοι της στην αναμέτρηση. Εκεί θα προσανατολιστούμε, καθώς αναμένουμε να πετύχει πολλά καλάθια. Θα προτιμήσουμε το Over 87,5 πόντοι της Σαραγόσα σε απόδοση 2.10.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment