PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: “Μιλάει” η ποιότητα της Τραμπζονσπόρ


Μετά από ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, το πρόγραμμα της Δευτέρας (22/11) είναι περιορισμένο σε παιχνίδια, τη στιγμή φυσικά που ακολουθούν δυνατά ευρωπαϊκά ματς. Το Betarades.gr έκανε την έρευνά του και ξεχώρισε παιχνίδι από τη Super Lig Τουρκίας και συγκεκριμένα το Τραμπζονσπόρ – Γκαζιαντέπ. Εσείς μπορείτε να βλέπετε στο Betarades.gr όλες τις βαθμολογίες πρωταθλημάτων.

Ασταμάτητη η ομάδα της Τραπεζούντας, πήγε στη διακοπή ως το μεγάλο φαβορί για πρωτάθλημα πλέον! Στο τελευταίο παιχνίδι έβγαλε σπουδαίο διπλό στην Πόλη επί της περσινής πρωταθλήτριας Μπεσίκτας (1-2) με γκολ στο 96’ και την άφησε στο -10! Έχει χτίσει μεγάλη διαφορά από τους άλλους μεγάλους της χώρας, η Χατάισπορ την πλησίασε στους τέσσερις πόντους με τη Σαββατιάτικη νίκη της. Παραμένει αήττητη στην Superlig (9-3-0) με την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (24 γκολ).

Επέστρεψε στις νίκες πριν τη διακοπή η Γκαζιαντέπ, φυσικά εντός έδρας. Δεν ήταν πειστική στο 2-0 επί της Κασίμπασα, γλίτωσε σε αρκετές περιπτώσεις την ισοφάριση, σκόραρε δις από στημένες μπάλες και πήγε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Αήττητη μπροστά στο κοινό της (4-2-0), έχει κατακτήσει τους 14/15 πόντους της στη σεζόν, μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 0-1-5 και 14 γκολ παθητικό! Πιο πρόσφατα έχασε στην Πόλη από τη Γαλατά με 2-0.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Δευτέρας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment