PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Mε τα γκολ στο “Pod Goricom”


Την προσοχή τραβάνε οι αγώνες για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League στο κουπόνι της Πέμπτης (14/07).

Το Betarades.gr ξεχώρισε μια στοιχηματική πρόταση με αξία από τη διοργάνωση και το ματς Ντέτσιτς – Ντιναμό Μινσκ με ποντάρισμα στα τέρματα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις μεταγραφικές κινήσεις ελληνικών και όχι μόνο ομάδων στην ιστοσελίδα μας, όπως για τις τελευταίες ΑΕΚ Μεταγραφές. Ας δούμε την ανάλυση του προγνωστικού μας πιο κάτω.

Στις 21:45, η Ντέτσιτς Τούζι φιλοξενεί ως τυπικά γηπεδούχος τη Ντιναμό Μινσκ στο ουδέτερο “Pod Goricom” για τον δεύτερο αγώνα της σειράς του α’ προκριματικού γύρου του Conference League.

Κατάφερε να μη χάσει η Ντέτσιτς στο πρώτο ματς, με την ισοπαλία κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ και το τελικό 1-1. Και το παιχνίδι εκείνο διεξήχθη σε ουδέτερη έδρα. Δείχνει βελτίωση από την περσινή της πορεία στον θεσμό, όταν είχε αποκλειστεί με δύο ήττες στον πρώτο προκριματικό.

Έμεινε στο “Χ” η Ντιναμό Μινσκ, που ήταν τυπικά γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα, και δεν άδραξε την ευκαιρία για προβάδισμα. Είναι σε πλήρη εξέλιξη το πρωτάθλημα Λευκορωσίας στο οποίο συμμετέχει, ωστόσο δεν είχε αγωνιστική υποχρέωση ενδιάμεσα από το πρώτο ματς του Conference League. Μετράει τρεις ισοπαλίες στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το ποντάρισμα στα τέρματα του αγώνα, καθώς και οι δύο αντίπαλοι είναι σε θέση να βρουν δίχτυα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Πέμπτης!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment