PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Με ποιότητα και παράδοση η Μονακό


Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής, με τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ και της Σέριε Α να ξεχωρίζουν. Το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από τη Ligue 1 Γαλλίας και την αναμέτρηση Λιλ – Μονακό, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Πάμε να την αναλύσουμε.

12η Αγωνιστική στη Ligue 1 Γαλλίας με τη Λιλ να υποδέχεται τη Μονακό. Έχουν πάρει τα πάνω τους οι γηπεδούχοι μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν με 3-0 του Στρασβούργο εκτός έδρας, πανηγυρίζοντας την τρίτη νίκη τους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Από την άλλη η Μονακό αναζητά αντίδραση, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κλερμόν εντός έδρας και ενώ είχε προηγηθεί ο διασυρμός από την Τραμπζονσπόρ με 4-0 στο Γιουρόπα Λιγκ. Με σοβαρή εμφάνιση μπορεί να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα στο αποψινό παιχνίδι, έχει μάλιστα θετική παράδοση κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο, τη στιγμή που η Λιλ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους και θα επιλέξουμε το Χ2 & Over 1.5.

 

Βρείτε τη στοιχηματική πρόταση για την αναμέτρηση Λιλ – Μονακό στο Betarades.gr, στα προγνωστικά Γαλλίας!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment