PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο φορμαρισμένος Ατρόμητος δεν σταμάτησε τον Βόλο


Ο φορμαρισμένος Ατρόμητος δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία του Βόλου, κι ας έπαιζε στην έδρα του.

Η ομάδα της Μαγνησίας πέρασε νικηφόρα με 2-0 από το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων έχασε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς, όμως ο τραυματισμός του Μουνίθ στο 26′ άλλαξε άρδην τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Οι Βολιώτες πήραν τον έλεγχο και άνοιξαν το σκορ στο 40ό λεπτό μετά από πίεση η μπάλα ήρθε στην κατοχή του Κεσχρίντα που πλάσαρε, ο Γιαννιώτης απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Ντέλετιτς «έγραψε» το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κόουλμαν μπήκε δυνατά στο γήπεδο με στόχο να ισοφαρίσει γρήγορα. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52΄ με τον Φριντζόνσον, ο οποίος στο τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ του Βόλου.

Όμως, ενώ οι γηπεδούζοι πίεζαν στο 54΄ ο Βόλος πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν από γύρισμα του Τσοκάνη ο Φερνάντες δε δυσκολεύτηκε από το ύψος του πέναλτι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Ο Ατρόμητος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 63΄, με τον Κλωναρίδη να βρίσκει το δοκάρι του Κλέιμαν κι αφού η μπάλα βρήκε όσο χρειαζόταν στα χέρια του τερματοφύλακα για να μην καταλήξει στα δίχτυα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης – Κεσχρίντα Σουάρεθ Μαυρομμάτης Ντε Μποκ – Έντερ Γκονθάλεθ Κούεν (69’ Τζαβίδας) – Ροτάριου (46’ Ρομπάιγ) Μουνίθ (26’ λ. τρ. Φριντζόνσον) Κλωναρίδης – Κιάρτανσον.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν – Άλχο Σιέλης Εσκοβάλ Λούνα – Τσοκάνης Μπαριέντος – Ντέλετιτς (73’ Πίρινεν) Μεσκίδα (62’ Νοκέρ) Πάολο Φέρναντεθ – Οζέγκοβιτς (87’ Κούτσιας).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment