PeristeriNews.gr
Προγνωστικά

Στοίχημα: Ματς “ροντέο” στη Νορβηγία


Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το χρέος της, κέρδισε με 2-0 τη Λειψία και επιβεβαιώθηκε η βασική πρότασή μας για τη χθεσινή ημέρα. Σήμερα, Πέμπτη (15/09), το Europa League και το Conference League παίρνουν τη σκυτάλη από το Champions League, σε μία ημέρα που υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον, και η βετ365 προσφέρει όλα τα παιχνίδια με τεράστια γκάμα από στοιχηματικές επιλογές και κορυφαίες αποδόσεις.

Η δυνατή πρόταση της ημέρας προκύπτει από το Europa League και τον αγώνα Μπόντο Γκλιμτ – Ζυρίχη. Από την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από την Τρόμσο προέρχεται η Μπόντο. Έχανε 2-0 στο 38’, στο δεύτερο μέρος μάζεψε για τρίτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα της. Αντέδρασε στη συνέχεια και έκανε ντέρμπι το ματς, ωστόσο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας μετά από το 4-1 από την Μόλντε, ωστόσο στην Ευρώπη ξεκίνησε σχεδόν ιδανικά τις υποχρεώσεις της.

Αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αϊντχόφεν και στάθηκε όρθια φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ολλανδία (1-1). Προηγήθηκε στο φινάλε του ημιχρόνου, ισοφαρίστηκε λίγο μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, στο τέλος είχε απίθανη ευκαιρία και θα μπορούσε να αποδράσει ακόμη και με τους τρεις βαθμούς.

Η Ζυρίχη από την πλευρά της, στην πιο πρόσφατη αναμέτρησή της δοκιμάστηκε στην έδρα της Σερβέτ και γνώρισε την ήττα με 3-2, δεχόμενη το τελειωτικό χτύπημα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 72’.

Ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα για τους Ελβετούς σε όλες τις διοργανώσεις, σε όλες δέχθηκαν δύο τουλάχιστον τέρματα, ωστόσο βρήκαν και στις τέσσερις δίχτυα. Στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League υποδέχθηκαν την Άρσεναλ και έχασαν με 2-1. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 16’, ισοφάρισαν με πέναλτι του Κριέζιου στο 44’, δέχθηκαν το 1-2 στο 62’. Ήταν γενικά κατώτεροι από την αντίπαλό τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να δεχθούν ακόμη περισσότερα τέρματα.

Δείτε στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου την πρόταση του Betarades.gr για την αναμέτρηση Μπόντο Γκλιμτ – Ζυρίχη αλλά και όλες τις υπόλοιπες στοιχηματικές επιλογές από τους αγώνες της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γκολ και combo στο 9.60

Peristeri News

Combo και ειδικά με αποδόσεις έως 17.00

Peristeri News

Combo με 2.60 στη Serie A

Peristeri News

Leave a Comment